Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

42χρονος από τη Ν. Μανωλάδα αγόραζε με κλεμμένες και πλαστογραφημένες επιταγές


 Συνελήφθη προχθές το μεσημέρι, στην Πάτρα, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας άνδρας
ηλικίας 42 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη,
πλαστογραφία και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Ο 42χρονος πήγε σε κατάστημα πώλησης ηλεκτρικών ειδών στην Πάτρα, προκειμένου παραλάβει προϊόντα αξίας 4.805 ευρώ, παραδίδοντας στον 63χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος, επιταγής ύψους 4.780 ευρώ η οποία είχε κλαπεί πριν 14 μήνες περίπου, από 39χρονο, στην Αθήνα.
Κατά την παραγγελία των ηλεκτρικών προϊόντων, ο 42χρονος είχε παραδώσει στον 63χρονο επιχειρηματία και αντίγραφο, άλλης επιταγής ύψους 3.450 ευρώ, η οποία είχε επίσης αφαιρεθεί από τον 39χρονο.
Σε έρευνα που ενήργησαν οι Αστυνομικοί, στο όχημα του 42χρονου, βρήκαν και κατέσχεσαν άλλες δυο επιταγές οι οποίες ήταν εξαρχής πλαστές.
Παράλληλα, από τους Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βάρδας, ενεργήθηκε έρευνα στην οικία του 42χρονου στην Μανωλαδα Ηλείας, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μια κενή επιταγή και δυο συμπληρωμένα αντίγραφα της, καθώς και ένα ακόμα αντίγραφο της επιταγής που ο 42χρονος είχε παραδώσει για την παραγγελία των ηλεκτρικών ειδών.
Από την αστυνομική έρευνα που ενηργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών προέκυψε ότι, ο 42χρονος είχε παραδώσει στα πλαίσια συναλλαγών του με δυο εμπόρους αγροτικών προϊόντων και εφοδίων και με ένα αγροτικό συνεταιρισμό άλλες τρεις κλεμμένες ή πλαστογραφημένες επιταγές.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ οι έρευνες για τυχόν εμπλοκή του δράστη και σε άλλα αδικήματα συνεχίζονται.
iliapress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...