Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Ηλεία: Πρώτες σοβαρές ζέστες το Σαββατοκύριακο


thermokrasΜετά την πρόσκαιρη πτώση του υδραργύρου και την αυξημένη υγρασία, από την Τετάρτη η υγρασία περιορίζεται και η θερμοκρασία ανεβαίνει με επιστροφή στα 30άρια σταδιακά από την Πέμπτη.
Όπως σας ενημερώσαμε και στις προηγούμενες προγνώσεις, το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου θα είναι απόλυτα καλοκαιρινό με το θερμόμετρο να πλησιάζει για πρώτη φορά φέτος τους 35 βαθμούς Κελσίου!

Πιο αναλυτικά, λιακάδα και άνοδο της θερμοκρασίας περιμένουμε σταδιακά από την Πέμπτη 7/6 με 28, 29 και τοπικά 30 βαθμούς Κελσίου. Την Παρασκευή 8/6 το θερμόμετρο θα ανέβει λίγο ακόμα στους 31 με 32 και το Σαββατοκύριακο 9-10/6 αρκετή ζέστη με 33, 34 και τοπικά 35 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί ασθενείς 2-3 έως σχεδόν μέτριοι 4 και τοπικά στο Ιόνιο μέτριοι 5 μποφόρ.

Με ανάλογες συνθήκες φαίνεται να ξεκινά και η νέα εβδομάδα!

Οι υψηλές θερμοκρασίες του Σαββατοκύριακου επιβάλλουν βουτιά στην θάλασσα, η θερμοκρασία στην επιφάνεια των νερών ανεβαίνει αργά αλλά σταθερά, κυμαίνεται στους 21 με 22 βαθμούς Κελσίου!

Πρόγνωση καιρού για το ilialive.gr Θεόδωρος Κονδύλης
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...