Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Αποχωρήσεις στο δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης: Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα


arvanitis1Στους πέντε ανέμους σκόρπισε η παράταξη του δημάρχου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, Δημήτρη Αρβανίτη, όσες ήταν και οι αποχωρήσεις δημοτικών συμβούλων του. Πέντε δημοτικοί
σύμβουλοι λοιπόν επέλεξαν το δρόμο της αποχώρησης και αφήνουν την συμπολίτευση με μόλις δέκα συμβούλους, αριθμό μικρότερο αυτού της παράταξης της αντιπολίτευσης.

 Η κίνηση αυτή απλά επιβεβαίωσε τα όσα ακούγονταν στο δήμο τις τελευταίες ημέρες και εντάθηκαν μετά και την παραίτηση από όλα τα αξιώματα του αντιδημάρχου Γρηγόρη Πόπορη, παραίτηση που έγινε δεκτή.

 Οι δημοτικοί σύμβουλοι που ανεξαρτητοποιήθηκαν είναι οι Χρήστος Παλαιολόγος, Βασίλης Αρβανίτης, Παναγής  Σάμαρης, Τρύφωνας Πέρδικας και Αλίκη Τεμπέλη, οι οποίοι και δήλωσαν πως διαφωνούν ριζικά με τον τρόπο διοίκησης του δήμου και με αποφάσεις που λαμβάνει ο δήμαρχος για διάφορα θέματα. Η στάση των πέντε θα διαφανεί τις επόμενες ημέρες όπου θα ψηφίζουν στο ΔΣ είτε μονάδες είτε ως ομάδα, ασκώντας παράλληλα κριτική στο έργο της δημοτικής αρχής όποτε απαιτείται κάτι τέτοιο.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...