Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

"Συμφώνησε με Φενέρ ο Μπατίστ"


Μετά από εννέα χρόνια με το τριφύλλι στο στήθος ο Αμερικανός φόργουορντ αποχαιρετά τον Παναθηναϊκό, αφού απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση της Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ για την επισημοποίηση της απόκτησης του.

Πρόταση επέκτασης συμβολαίου σε Διαμαντίδη

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "basketdergisi.com", ο Μάικ Μπατίστ έχει συμφωνήσει σε όλα με την τουρκική ομάδα, για συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας.

Οι... βόμβες τις Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος, κάνοντας λόγο για τη συμφωνία της τουρκικής ομάδας με τους δύο πρώην παίκτες του Παναθηναϊκού. Δηλαδή, με τον Ρομέιν Σάτο, ο οποίος τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση για να φορέσει τη φανέλα του συλλόγου για τα επόμενα δύο χρόνια αλλά και τον Μάικ Μπατίστ, με την επίσημη ανακοίνωση να αναμένεται την Τετάρτη.

Να τονίσουμε πως ο Παναθηναϊκός έκανε την ύστατη προσπάθεια για να κρατήσει τον παίκτη στο ρόστερ του, κάνοντας του νέα βελτιωμένη πρόταση, όμως, η πρόταση της Φενερ ήταν κατά πολύ καλύτερη (€2.000.000 για έναν χρόνο έναντι €1.000.000 του Παναθηναϊκού).

Για συμφωνία του Μπατίστ με την Φενέρ κάνει λόγο και το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας "www.sportando.net"
NEWSIT.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...