Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Μυρσίνη: Λένε το νερό - νεράκι..


Μυρσίνη: Λένε το νερό - νεράκι..

Το νερό νεράκι κοντεύουν να πουν οι κάτοικοι της Τοπικής Κοινότητας Μυρσίνης του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης,
αφού όπως δηλώνουν από την περασμένη Παρασκευή αρκετές ώρες της ημέρας δεν έχουν νερό ή έχουν με ιδιαίτερα μειωμένη ροή. Το πρόβλημα χρονίζει όπως τονίζουν οι κάτοικοι του χωριού, όμως φέτος έχει ενταθεί τόσο που η κατάσταση έχει φθάσει στο απροχώρητο, κι ενώ όπως σημειώνουν έχει ενημερωθεί ο δήμος, ακόμη δεν έχει βρεθεί λύση. Η υπομονή των κατοίκων έχει φθάσει σε οριακό σημείο, καθώς δε μπορούν με τα δεδομένα αυτά να τηρήσουν τους τυπικούς κανόνες υγιεινής και αρκετές φορές αναγκάζονται να κάνουν μπάνιο ακόμη και με εμφιαλωμένο νερό, αφού λίγα λεπτά αφότου ανοίγουν τη βρύση το νερό σταματά να τρέχει.
"Έχουμε φθάσει στα όρια μας"

Ο δήμος όπως τονίζει η πρόεδρος της Μυρσίνης Ουρανία Καραγιώργη- Φιάτουρα, απαντά ότι η κατάσταση αυτή οφείλεται στην έλλειψη νερού, όμως οι κάτοικοι είναι έτοιμοι να ζητήσουν ακόμη και την παρέμβαση του εισαγγελέα, όπως τόνισε η Ευγενία Φλεβοτόμου κάτοικος του χωριού, ενώ πολλά είναι τα παράπονα που έχουν  τονίζοντας ότι ζουν σε ένα δήμο ακυβέρνητο.


Περισσότερα στην ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...