Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Χάλκινο για τη 16χρονη Κρινιώ Μαρούδα από τα Λεχαινά

Χάλκινο για τη 16χρονη Κρινιώ Μαρούδα από τα Λεχαινά
Την τρίτη θέση στην Ολυμπιάδα Αστρονομίας που πραγμτοποιήθηκε στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας από τις 7 έως και τις 12 Αυγούστου κατέλαβε η 16χρονη Κρινιώ Μαρούδα από τα
Λεχαινά. Μόνο και μόνο η συμμετοχή της 16χρονης ήταν μεγάλη τιμή για την Ηλεία ενώ η θέση που κατέλαβε μας κάνει όλους ακόμη πιο υπερήφανους.

Στην Ολυμπιάδα συμμετείχαν 150 Μαθητές από 30 χώρες του κόσμου και οι πέντε μαθητές Λυκείου που απαρτίζουν την ελληνική αποστολή, επελέγησαν μετά από απαιτητικές διαδικασίες της Εταιρείας Αστρονομίας και Διαστήματος του Βόλου, που βρίσκεται και στο σχολείο Αστρονομίας, στο οποίο καθηγητές  πανεπιστημίων της χώρας εκπαιδεύουν και προετοιμάζουν τους διακριθέντες μαθητές για την συμμετοχή τους στην Ολυμπιάδα.
Η 16χρονη Κρινιώ αφού πέρασε όλους τους απαραίτητους διαγωνισμούς συμμετείχε με την ελληνική αποστολή στην ομάδα φέρνοντας για τη χώρα μας αλλά και για την Ηλεία την 3η θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...