Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Πύργος: Εκτροπή θανάτου για 38χρονη στον Αγ. Ηλία (photos & video)




Η χαρά και η ανεμελιά των διακοπών μετατράπηκε σε θρήνο για την οικογένεια της 38χρονης Μαρίας Καρούντζου του Βασιλείου, από την Αθήνα στην περιοχή του Αγίου Ηλία λίγο έξω
από τον Πύργο. Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε βαριά τραυματισμένη μέσα στο αυτοκίνητό της από περίοικους λίγο μετά τις εφτά το πρωί της Παρασκευής.

Το αυτοκίνητο είχε βγει από το δρόμο και μετά από μια ξέφρενη πορεία που ακολούθησε κατέληξε μέσα σε ελαιοστάσιο. Λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο Πύργου. Το Τμήμα Τροχαίας που διενεργεί προανάκριση για το δυστύχημα, εκτιμά πως υπάρχει μια διαφορά στο χρόνο που συνέβη το τροχαίο και στην ώρα που βρέθηκε η 38χρονη, ίσως και πολύ πριν ξημερώσει.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε η γυναίκα με κατεύθυνση από τον Αγ. Ηλία προς τη Μυρτιά, ένα ασημί VW Golf, εξετράπη της πορείας του λίγο πριν τη διασταύρωση στο ξενοδοχείο Ζορμπάς. Στην ξέφρενη πορεία είχε περάσει πάνω από αύλακα όμβριων υδάτων, είχε διαλύσει την περίφραξη κόβοντας ένα κομμάτι τσιμέντου διαστάσεων 1μ x 50 εκ., σπάζοντας ένα δέντρο και σταματώντας πάνω σε μια μεγάλη ελιά, κόβοντας ακόμα τον ένα από τους τρεις μεγάλους κορμούς.

Οι πρώτοι άνθρωποι που αντιλήφθηκαν το αυτοκίνητο αναποδογυρισμένο μέσα στο χωράφι, κάλεσαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ και έσπευσαν να βοηθήσουν την 38χρονη, επαναφέροντας σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο σε κανονική θέση. Η γυναίκα είχε τις αισθήσεις τις και γρήγορα έφτασαν και οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που ανέλαβαν τον απεγκλωβισμό της από τις στραπατσαρισμένες λαμαρίνες. Ενδεικτικό της σφοδρότητας της πρόσκρουσης είναι πως τίποτα δεν έμεινε στη θέση του στο χώρο του κινητήρα και το μοτέρ μαζί με άλλα τμήματα διασκορπίστηκαν στο χωράφι.

Η 38χρονη υπέκυψε στα εσωτερικά τραύματά της, μόλις έφτασε στο νοσοκομείο Πύργου και οι γιατροί δεν πρόλαβαν με αυτή την εξέλιξη να της προσφέρουν βοήθεια. Η Μαρία Καρούντζου ζούσε μόνιμα στην Αθήνα και σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν στον Αγ. Ηλία Πύργου όπου παραθέριζε με τη μητέρα και τον αδερφό της. Ήταν στέλεχος μεγάλης τράπεζας στην Αθήνα.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...