Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Ένωση αστυνομικών υπάλληλων Ηλείας: «Ληστρικές επιδρομές στους μισθούς»



Ένωση αστυνομικών υπάλληλων Ηλείας: «Ληστρικές επιδρομές στους μισθούς»

Ένωση αστυνομικών υπάλληλων Ηλείας: «Ληστρικές επιδρομές στους μισθούς»Ως «ληστρική» χαρακτηρίζει την προσπάθεια της Κυβέρνησης να μειώσει τους μισθούς των ένστολων υπαλλήλων, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας, Ηλίας Παναγούλης, ο οποίος τόνισε στην εφ. «ΠΑΤΡΙΣ» πως αν δεν βρεθεί λύση θα υπάρξουν δυναμικές κινητοποιήσεις το επόμενο διάστημα.




Όπως επεσήμανε ο κ. Παναγούλης, στο γενικό συμβούλιο που έγινε προ ημερών στην Αθήνα και στο οποίο συμμετείχαν οι πρόεδροι των πρωτοβάθμιων συνδικαλιστικών ενώσεων της χώρας, συζητήθηκαν εκτενώς τα σοβαρά θέματα περικοπών στις μικτές αποδοχές των αστυνομικών από 5% έως και 12%, που σχεδιάζουν τα οικονομικά επιτελεία της κυβέρνησης.



Η πρόθεση της κυβέρνησης να μειώσει τους μισθούς των αστυνομικών έως και 12%, θεωρείται «οικονομική θηλιά» για τους υπαλλήλους της ΕΛ.ΑΣ., σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας.



Πέραν συνεχών διαβουλεύσεων που αυτή την περίοδο βρίσκεται η Ομοσπονδία των Ενώσεων, με τα οικονομικά επιτελεία της Κυβέρνησης και τα αρμόδια υπουργεία, ώστε να βρεθεί λύση στους μισθούς των ένστολων υπαλλήλων παράλληλα οι Ενώσεις και τα Σωματεία ετοιμάζουν δυναμικές κινητοποιήσεις προκειμένου να διεκδικήσουν όλα όσα τους ανήκουν.
ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ
giakoumelou@gmail.com
 patrisnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...