Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

«Αλωνίζουν» στην Ηλεία οι διαρρήκτες!


 Ποιοι θα τους σταματήσουν επιτέλους;
Οι πολίτες δεν ξέρουν πια πώς να προφυλαχτούν!
Πατήστε εδώ για το βίντεο
Αποθρασύνθηκαν οι διαρρήκτες. Δεν διστάζουν πια μέρα μεσημέρι να «ανοίγουν» σπίτια. Ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο, λίγο μετά το μεσημέρι, διέρρηξαν σπίτι απέναντι από τη ΣΕΤΤΗΛ, ενώ
προηγουμένως επιχείρησαν να μπουν στην οικία που βρίσκεται λίγα μέτρα πιο πίσω, σε παρακείμενο οικόπεδο, χωρίς να τα καταφέρουν. Καρέ - καρέ περιγράφει τη διάρρηξη στην κάμερα του IliaPress το ένα από τα θύματα.

Οι ιδιοκτήτες και των δύο σπιτιών, που είναι συγγενείς, έλειπαν. Οι διαρρήκτες μπήκαν στην αυλή του πίσω σπιτιού, πηδώντας από τα κάγκελα, μεταξύ 11 το πρωί και 14.30 το μεσημέρι. Το θράσος τους ήταν τέτοιο που πήραν το σκαλιστήρι, το σκεπάρνι και την αξίνα από την αυλή και προσπάθησαν να διαρρήξουν ένα αλουμινένιο πατζούρι που ήταν σφραγισμένο. Επειδή δεν τα κατάφεραν, επιχείρησαν να διαρρήξουν την πόρτα του σπιτιού. Ούτε την πόρτα μπόρεσαν να ανοίξουν και έτσι, πήγαν στο σπίτι που βρίσκεται στο μπροστινό οικόπεδο.
Εκεί «χτύπησαν» μεταξύ 14.30 και 16.00 το απόγευμα. Παραβίασαν, πιθανότατα με κατσαβίδι, την πόρτα του σπιτιού, μπήκαν μέσα στο εσωτερικό του, αφαίρεσαν χρυσαφικά και έφυγαν.
Οι κάτοικοι των σπιτιών δεν νιώθουν προστατευμένοι ούτε από την Αστυνομία και ζουν τρομοκρατημένοι και μέσα στην ανασφάλεια.
Οι ιδιοκτήτες υποψιάζονται Αθίγγανους που κινούνται στην περιοχή, καθώς έχουν ληστέψει στο παρελθόν δύο φορές το σπίτι που βρίσκεται στο πίσω οικόπεδο. Όπως μάλιστα λέει ο ιδιοκτήτης, έχουν βάλει διπλά λουκέτα για να προστατευτούν.
iliapress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...