Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Πελόπιο: Τους πήραν τα χρήματα που είχαν μαζέψει για την εφορία...

Πελόπιο: Τους πήραν τα χρήματα που είχαν μαζέψει για την εφορία...Τα χρήματα που είχε συγκεντρώσει οικογένεια στο Πελόπιο προκειμένου να πληρώσει την εφορία και άλλες υποχρεώσεις, ένα βιβλιάριο τραπέζης όπως και πολύτιμα χρυσαφικά που είχαν και συναισθηματική αξία άρπαξαν άγνωστοι δράστες που το βράδυ του Σαββάτου διέρρηξαν το σπίτι της οικογένειας.


Οι θρασύτατοι διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι από την πίσω πόρτα της κουζίνας σπάζοντας την κλειδαριά και στην προσπάθεια τους να βρουν χρήματα και αντικέιμενα αξίας αναστάτωσαν όλο το σπίτι αν και επικεντρώθηκαν στα δύο υπνοδωμάτια.

Οι δράστες σύμφωνα με πληροφορίες πρέπει να προέβησαν στη διάρρηξη μεταξύ 9 και 10:30 το βράδυ του Σαββάτου που το ζευγάρι έλειπε από το σπίτι, ενώ τη σπασμένη πόρτα και το αναστατωμένο σπίτι βρήκε ο γιος τους ο οποίος επέστρεψε στο σπίτι περίπου στις 10:30.
patris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...