Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Πανηλειακός: Νέος τεχνικός ο Στέλιος Γιαννακόπουλος!!!

Πανηλειακός: Νέος τεχνικός ο Στέλιος Γιαννακόπουλος!!!
Ανακοινώθηκε από τον Πανηλειακό χθες  ότι ο Στέλιος Γιαννακόπουλος θα είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας! Δηλώσεις Κ. Ντάβαρη και Στ. Γιαννακόπουλου καθώς και το μεγάλο παρασκήνιο αυτής της μεγάλης μεταγραφής. Τεράστια η υπέρβαση της διοίκησης! Στην τελική ευθεία πλέον για να κατακτηθεί ο χαμένος χρόνος!

 Μετά από συνάντηση που έγινε χθες το μεσημέρι σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας ο διοικητικός επικεφαλής των "ερυθρολεύκων", Κώστας Ντάβαρης, παρουσία του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Χρήστου Δημόπουλου καθώς και του μάνατζερ (συνεργαζόμενου, όπως έχουμε αναφέρει πλέον με την ομάδα), Σπύρου Δημόπουλου, έδωσαν τα χέρια με τον Στέλιο Γιαννακόπουλο, για να αναλάβει τη πόστο του προπονητή! Ο Έλληνας τεχνικός, πρώην διεθνής και μέχρι πρόσφατα μεγάλη δόξα του ελληνικού ποδοσφαίρου που έχει αναδειχτεί με τον Πανηλειακό, αναμένεται στον Πύργο από την Πέμπτη 16 του μήνα.
Ενώ όπως είχαμε αναφέρει από χθες, επειδή χρονικά έχει χαθεί κάποιο διάστημα, μετατέθηκε εκ νέου για την προσεχή Δευτέρα 20 Αυγούστου, η "πρώτη" επίσημη του Πανηλειακού για την έναρξη της προετοιμασίας.
Κ. Ντάβαρης: "Πάμε όπως παλιά για νέες "χρυσές" εποχές"!
Ο Κ. Ντάβαρης, αμέσως μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας μας είπε:
"Κάναμε μια μεγάλη υπέρβαση! Φέραμε ένα τεράστιο όνομα, μια τεράστια προσωπικότητα, για αναλάβει τεχνικός στο νέο ξεκίνημα του Πανηλειακού μας! Ένα γέννημα - θρέμμα του Πανηλειακού, που εδώ αναδείχτηκε, που ήταν προσωπική επιλογή μου, να κάνουμε τα πάντα, όσο μεγάλες κι αν ήταν οι δυσκολίες, για να τον φέρουμε στον Πύργο! Και το κάναμε!
Δε θέλω να πω πολλά, και δε χρειάζεται άλλωστε να πω πολλά! Αυτή η κίνηση από μόνη της είναι η αρχή για να φτιάξουμε μια μεγάλη ομάδα και να έρθει όλος ο Πύργος κι όλος ο Νομός στο πλευρό του Πανηλειακού μας! Τέτοια ονόματα μιλάνε μόνα τους!
Είχα πει και παλιότερα, ότι ο Πανηλειακός πρέπει να πρωταγωνιστεί και στο νέο πρωτάθλημα. Πρέπει να έχει πάντα στόχους πρωταθλητισμού. Οποιαδήποτε δική μου παρουσία και συμμετοχή, αυτό το νόημα, κι αυτό το σκοπό έχει, και θα έχει!
Είχα πει, ότι εγώ δεν έχω την πρόθεση να μετάσχω σε οποιαδήποτε κατάσταση που θα στοχεύει σε απλή συμμετοχή ή απλή παραμονή στην κατηγορία! Δε με καλύπτει κάτι τέτοιο κι ούτε με αφορά! Και βασικά όχι εμένα, αλλά το ίδιο το μέγεθος και την ιστορία του Πανηλειακού!
Κι έτσι τώρα, με την κίνηση αυτή και τον ερχομό του Στέλιου, όπως τότε στις "χρυσές" εποχές, από τη Γ' Εθνική που ξεκίνησε ο Στέλιος στον Πανηλειακό, πήγαμε στην Α' Εθνική, το ίδιο ξεκινάει να γίνει και τώρα! Με το Στέλιο Γιαννακόπουλο στο τιμόνι, και μια μεγάλη ομάδα που θα φτιάξουμε!"
Στ. Γιαννακόπουλος: "Επιστρέφω στο σπίτι μου"!
Tις πρώτες του δηλώσεις έκανε κι ο νέος πλέον τεχνικός του Πανηλειακού Στέλιος Γιαννακόπουλος. "Επιστρέφω στο σπίτι μου! Θέλω όλη η Ηλεία να αγκαλιάσει αυτή τη προσπάθεια, κι ο Πανηλειακός να γίνει ξανά μεγάλος. Μίλησα και με τον Τζόρτζεβιτς ο οποίος θα βοηθήσει την ομάδα κι αυτός όσο μπορεί. Το γήπεδο πρέπει να είναι γεμάτο και οι φίλαθλοι να περνούν ευχάριστα. Θα κάνω τα πάντα και σε αυτή τη προσπάθεια πρέπει όλοι να είναι δίπλα μας".
Μερικές πληροφορίες ακόμα:
Όπως είναι φυσικό, ο Στ. Γιαννακόπουλος αναλαμβάνει ήδη κι αυτός επφές με παίκτες για να έρθουν στην ομάδα.
Μια ακόμα υπέρβαση και "θυσία" που θα κάνει ο Γιαννακόπουλος, είναι ότι για να έρθει στον Πανηλειακό, θα αφήσει την προεδρική θέση που έχει στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμοιβομένων Ποδοσφαιριστών.
Τα οικονομικά δεδομένα της συμφωνίας είναι πολύ μεγάλα, τα μεγαλύτερα της κατηγορίας, αλλά και σχεδόν όλων των ομάδων Β΄Εθνικής, και φτάνουν στο ύψος Α' Εθνικής, ειδικά αυτή την εποχή!
Πραγματοποιείται σήμερα το απόγευμα η κηδεία του πεθερού του Στέλιου Γιαννακόπουλου (πνίγηκε σε θαλάσσιο μπάνιο), όπου θα παρευρεθεί κι ο Κώστας Ντάβαρης, που επιστρέφει το βράδυ στον Πύργο.
iliaoikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...