Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Αποχαιρέτησε...αμαχητί – Συνεχίζει στο Γιουρόπα Λιγκ ο Παναθηναϊκός


Ένας αναιμικός Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα να σκοράρει κόντρα στη Μάλαγα (0-0) και μετά το 2-0 του “Ροσαλέδα” αποχαιρέτησε το... όνειρο του Τσάμπιονς Λιγκ και θα βρεθεί την Παρασκευή στην κλήρωση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Το “τριφύλλι” ήθελε νίκη με 3 γκολ για να προκριθεί έναντι της Μάλαγα, ωστόσο η εικόνα του στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και η τακτική που ακολούθησε δεν του επέτρεψε να κυνηγήσει την... υπέρβαση.

Οι “πράσινοι” φάνηκαν πως δεν πίστεψαν ποτέ στην πρόκριση, δεν ρίσκαραν σε κανένα σημείο να παίξουν πιο επιθετικά και δίχως να κάνουν ούτε... μισή φάση, έμειναν στο 0-0 με την Μάλαγα, η οποία με το 0-2 του πρώτου αγώνα πήρε την πρόκριση για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε απ' την αρχή του αγώνα να έχει την κατοχή της μπάλας και σιγά σιγά να... χτίσει τις επιθετικές του προσπάθειες και να φτάσει στο γκολ. Αυτό όμως δεν ήταν εύκολο, αφού οι Ισπανοί πίεζαν ψηλά, αλλά και όσες φορές η μπάλα περνούσε με αξιώσεις το κέντρο οι “πράσινοι” δεν κατάφεραν να απειλήσουν την εστία του Καμπαγέρο.

Οι φιλοξενούμενοι στην συνέχεια πίεσαν σε όλες τις γραμμές, αναγκάζοντας τους παίκτες του Παναθηναϊκού να υποπέσουν σε αρκετά λάθη (ο Ζέκα ήταν η... αχίλλειος πτέρνα της ομάδας, αφού έδωσε πολλές αντεπιθέσεις στη Μάλαγα), από τα οποία βγήκαν και οι πρώτες καλές φάσεις στον αγώνα (κυρίως από τις προσπάθειες του Ίσκο, που ταλαιπώρησε τον Βύντρα).

Το πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό στη μεσαία γραμμή συνεχίστηκε, οι διάδρομοι προς την εστία των Ισπανών ήταν κλειστοί παρά το πρέσινγκ που άσκησαν (Χριστοδουλόπουλος, Σισσοκό δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν ενώ ο Φορναρόλι ήταν... μόνος), οι δύσκολες στιγμές όμως προς την εστία του Καρνέζη περιορίστηκαν και έτσι οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0 στο ταμπλό.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Φερέιρα θέλησε να διορθώσει την κατάσταση περνώντας τον Μαυρία στη θέση του αρνητικού Ζέκα. Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε καλύτερος, κυρίως επειδή ο Κατσουράνης προσπάθησε να φανεί δημιουργικός (κουράστηκε γρήγορα και έγινε αλλαγή από τον Μαρίνο). Η κλεψύδρα όμως... άδειαζε και το “τριφύλλι” δεν μπορούσε να διασπάσει την καλά οργανωμένη αμυντική γραμμή της Μάλαγα.

Οι Ισπανοί ισορρόπησαν το παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός έδειξε να μην μπορεί να “χτυπήσει” την ποιοτικότερη αντίπαλο του (ο Τουλαλάν και σε αυτό το παιχνίδι έδειξε την αξία του) και έτσι το παιχνίδι έληξε 0-0 με τους “πράσινους” να μην κάνουν μία... καθαρή ευκαιρία και να συνεχίζουν την φετινή τους Ευρωπαϊκή πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ.

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός (Φερέιρα): Καρνέζης, Βύντρα, Βελάσκες, Πίντο, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Κατσουράνης(71’ Μαρίνος), Ζέκα(46’ Μαυρίας), Σισοκό, Χριστοδουλόπουλος, Φορναρόλι(73’ Τοτσέ)

Στον πάγκο: Καπίνο, Σεϊταρίδης, Πετρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος

Μάλαγα (Πελεγκρίνι): Καμπαγέρο, Γκάμεθ, Γουέλιγκτον, Ντεμικέλις, Καμάτσο, Χοακίν, Τουλαλάν, Μονρεάλ, Ελισέου, Ίσκο, Φαμπρίς(63’ Χουάνμι)

Στον πάγκο: Καμενί, Σέμπα, Ντούντα, Μπουονανότε, Σάντσεζ, Πορτίγιο
NEWSIT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...