Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Απάντηση στα "33 μέτρα" του ΥΕΘΑ από τους στρατιωτικούς."Καμία σχέση με τα προβλήματά μας"


Απάντηση στα `33 μέτρα` του ΥΕΘΑ από τους στρατιωτικούς.`Καμία σχέση με τα προβλήματά μας`

Απάντηση στη λίστα των 33 μέτρων που ενέκρινε ο ΥΕΘΑ και προωθεί το ΓΕΕΘΑ και στόχο έχουν την “ανακούφιση” των στρατιωτικών ,δίνει ο ΣΥΣΜΕΔ με μία επιστολή του προς τον Πάνο Παναγιωτόπουλο.


Όπως αναφέρουν στην επιστολή τους τα 33 μέτρα “κινούνται σε τελείως διαφορετικό πεδίο από εκείνο στο οποίο θα έπρεπε να κινούνται, αφού είναι εν ολίγοις άσχετοι με τις ανάγκες των στρατιωτικών και των οικογενειών τους.
ΟΛΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

κε Υπουργέ.
Ως πίνακα αποδεκτών
Με βάση τα διάφορα δημοσιεύματα τα οποία έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με τη βραχέως ορίζοντα στοχοθεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, την ορθότητα των οποίων δεν έχουμε λόγο να αμφισβητούμε, θα θέλαμε να σας επισημάνουμε τα εξής:

Ο Σύνδεσμός μας θεωρεί την παρέμβαση επί θεμάτων λειτουργίας των Ενόπλων Δυνάμεων αδόκιμη και πέραν των σκοπών της ίδρυσής του.
Επιπλέον και αναφορικά με τους υποτιθέμενους 33 στόχους, οι οποίοι αποσκοπούν στην «καθημερινότητα» των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι κινούνται σε τελείως διαφορετικό πεδίο από εκείνο στο οποίο θα έπρεπε να κινούνται, αφού είναι εν ολίγοις άσχετοι με τις ανάγκες των στρατιωτικών και των οικογενειών τους. Παράλληλα, ουδόλως ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις τους αναφορικά με τα βιοποριστικά τους προβλήματα, των οποίων οποιαδήποτε περαιτέρω καθυστέρηση στην αντιμετώπιση είναι δύσκολο να μην εκληφθεί ως αδιαφορία από την πλευρά της πολιτείας προς τους τελευταίους.

Η πραγματική καθημερινότητα των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων απαρτίζεται από ένα σύνολο χρονιζόντων προβλημάτων τα οποία εν τω μέσω της παρούσας κρίσης επιδεινώθηκαν σε τέτοιο βαθμό ώστε να κάνουν αδιανόητη οποιαδήποτε περαιτέρω διολίσθηση στην ποιότητα ζωής τους.
Συνεπώς, οποιαδήποτε προσπάθεια από πλευράς Υπουργείου Εθνικής Άμυνας που δεν εστιάζεται στην επίλυση των συνεχώς επιδεινούμενων προβλημάτων είναι άστοχη, δεν αγγίζει το βαθύτερο αίτιο των όποιων
προβλημάτων παρουσιάζονται στη λειτουργία των Ενόπλων Δυνάμεων, και κάθε άλλο παρά θα "ηρεμήσει" τα στελέχη τους.
Ωστόσο, θα αναμένουμε με ενδιαφέρον την ξεδίπλωση των 33 αυτών στόχων, όταν και όπως ανακοινωθούν, και θα σχολιάσουμε κατά περίπτωση αυτά και μόνο που κινούνται προς όφελος των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, με συγκεκριμένες προτάσεις βελτίωσής τους.
OnAlert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...