Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Νεμούτα Αρχ. Ολυμπίας: Τραυματίστηκε 42χρονος σε ατύχημα


asthenoforo2Ένας υπήκοος Αλβανίας 42 ετών τραυματίστηκε σε ατύχημα που συνέβη λίγο μετά τις οκτώ χθες το πρωί στην περιοχή της Νεμούτας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του
ilialive.gr, ο άτυχος άντρας είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του για να πάει στη δουλειά του, όταν αντιλήφθηκε πως δεν είχε "δέσει" το χειρόφρενο και αυτό προχωρούσε σε κατηφόρα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στην προσπάθεια του να το σταματήσει, μπήκε μπροστά και παρασύρθηκε από το όχημα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Το αυτοκίνητο συνέχισε την πορεία του και έπεσε σε μικρή χαράδρα σε απόσταση εκατό μέτρων από το αρχικό σημείο, όπου ξέσπασε και πυρκαγιά.

Άνδρες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αρχ. Ολυμπίας με επικεφαλής τον προϊστάμενο, Τάσο Κοτσώνη, έφτασαν στο σημείο βρήκαν τον τραυματία να προσπαθεί να απομακρυνθεί και έσβησαν τη φωτιά στο αυτοκίνητο που βρισκόταν πλέον δίπλα στο δάσος.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πύργου.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...