Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Το χαμόγελο του παιδιού - Στείλε μήνυμα - Πάρε τηλέφωνο και δώσε ζωή σε δύο σπίτια που θα φροντίζουν 60 παιδιά






25 Σεπτεμβρίου 2012
Από τις 3 το μεσημέρι έως τις 12 τα βράδυ
Τηλε-μαραθώνιος για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»
με τη συμμετοχή 5 Τηλεοπτικών σταθμών στη Δυτική Ελλάδα

Super - Achaia Tv - Αχελώος Tv - Best Tv - ΗΛΕΚΤΡΑ





Με κεντρικό σύνθημα: ««ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ 60 ΠΑΙΔΙΑ. ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ» 5 τηλεοπτικοί σταθμοί της Δυτικής Ελλάδας ενισχύουν την πανελλαδική εκστρατεία του οργανισμού μας με στόχο την εξεύρεση πόρων για την άμεση λειτουργία δύο νέων σπιτιών για 60 παιδιά που σήμερα βρίσκονται σε κίνδυνο.


Τα δύο αυτά σπίτια σε Αίγιο και Αγρίνιο αποτελούν ευγενική παραχώρηση ιδιωτών και φορέων και είναι έτοιμα να ανοίξουν την αγκαλιά τους σε 60 παιδιά που σήμερα κινδυνεύουν.

Την τεράστια αυτή προσπάθειά, αποφάσισαν να ενισχύσουν 5 περιφερειακοί τηλεοπτικοί σταθμοί καθώς και αρκετοί ραδιοφωνικοί, συνδιοργανώνοντας στις 25 Σεπτεμβρίου 2012 Τηλε-μαραθώνιο συνολικά 9 ωρών (3μμ έως 12πμ).

Κεντρικός παρουσιαστής θα είναι ο δημοσιογράφος κ. Σπύρος Χαριτάτος.

Βασικός τηλεοπτικός σταθμός θα είναι ο Super (Ν. Κορίνθου) και παράλληλα θα συμμετέχουν οι: Achaia Tv (Ν. Αχαϊας), Αχελώος Tv (Ν. Αιτωλοακαρνανίας), Best Tv (Ν. Μεσσηνίας) και ΗΛΕΚΤΡΑ (Ν. Κορίνθου).

Την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012, από τις 3μμ έως τις 12πμ, συντονιστείτε στους παραπάνω σταθμούς, ενημερωθείτε για το έργο που επιτελεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στη Δυτική και υπόλοιπη Ελλάδα.

Με τη δική σας υποστήριξη και συνδρομή μπορούμε να επιτύχουμε έναν ακόμα στόχο, την ΑΣΦΑΛΕΙΑ 60 παιδιών!

Καλούμε όλους εσάς, που διαχρονικά είστε συνοδοιπόροι μας, να συμβάλλετε στη νέα αυτή προσπάθεια, να στελεχώσουμε και να λειτουργήσουμε τα 2 νέα μας σπίτια!

Ενώνοντας τις δυνάμεις μας, μπορούμε ΜΑΖΙ να ανοίξουμε τις πόρτες 2 ακόμη σπιτιών για 60 παιδιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...