Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Πύργος: Άλλος καλλιεργούσε και άλλοι μάζεψαν τη "φούντα"


xasis.JPGΤελικά η φυτεία που εντόπισαν την Κυριακή στη θέση «Γυφτολάγκαδο» της Μυρτιάς οι άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, δεν ήταν και τόσο «ορφανή» όσο φαινόταν.
Είχε δράστη και… «παρα»-δράστες. Γιατί όπως αποδείχθηκε άλλος την είχε φυτέψει και άλλοι πήγαν - τυχαία - για τη συγκομιδή του «καρπού».

Οι άνδρες της Δίωξης εντόπισαν το μεσημέρι της Κυριακής εννέα δενδρύλλια χασίς ύψους έως δυόμιση μέτρα σε δύο «καβάντζες», σε κατάσταση πλήρους ωρίμανσης και ακόμα έναν κορμό από δενδρύλλιο. Στη φυτεία που δεν φυλάχθηκε περαιτέρω βρέθηκαν ακόμα μπουκάλια νερού, πλαστικοί κουβάδες και ένα ζευγάρι σαγιονάρες.

Παρά το γεγονός ότι κρίθηκε άσκοπη η φύλαξη, οι αστυνομικοί αναζήτησαν αξιοποιώντας τις πληροφορίες που είχαν, να βρουν το δράστη ή τους δράστες. Η έρευνα τους έφερε μπροστά σε μια περίεργη υπόθεση. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον φερόμενο ως καλλιεργητή της φυτείας έναν 35χρονο από την περιοχή. Παράλληλα όμως εντόπισαν και δύο ακόμα άτομα έναν 19χρονο και έναν 14χρονο να εμπλέκονται κατά κάποιον τρόπο στην υπόθεση.

Οι δύο νεαροί σύμφωνα με πληροφορίες είχαν δει τον φερόμενο ως δράστη να ποτίζει στη φυτεία και όταν αυτός απομακρύνθηκε φέρονται να πήγαν και να «τρύγησαν»  μέρος από τα δέντρα. Βγήκαν από τη φυτεία και προφανώς φοβούμενοι πως θα μπλέξουν μετάνιωσαν και τελικά κατέστρεψαν τη φούντα που είχαν μαζέψει. Ωστόσο οι αστυνομικοί της Δίωξης συνέλαβαν και τα τρία άτομα και διενεργούν προανάκριση για την υπόθεση.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...