Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Πύργος: Δύσκολη "μάχη" για το Χρήστο Φωτ. Δημόπουλο - Τραυματίστηκε πολύ σοβαρά σε τροχαίο


troxaio_mixanaki2Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 23χρονος γιος του πρώην αντιδήμαρχου και δημοτικού συμβούλου Πύργου, Φώτη Δημόπουλου, Χρήστος. Ο νεαρός τραυματίστηκε πολύ βαριά
troxaio03_09το πρωί της Δευτέρας, όταν το βεσπάκι που οδηγούσε στην οδό Αγίας Μαρίνης, με κατεύθυνση προς τον Πύργο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε πάνω σε τσιμεντένιο τοίχο.

Το ατύχημα συνέβη λίγο μετά τις δέκα το πρωί και άμεσα ο νεαρός μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Πύργου. Εκεί οι γιατροί εκτίμησαν πως μια πιθανή μεταφορά του στην Πάτρα θα μπορούσε να επιδεινώσει την κατάστασή της υγείας του και προχώρησαν σε λεπτή χειρουργική επέμβαση.

Ο τραυματισμός του στο κεφάλι και τον αυχένα είναι εξαιρετικά βαρύς και οι γιατροί θα έχουν μια πιο ξεκάθαρη εικόνα τα επόμενα 24ωρα. Παραμένει σε καταστολή νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Πύργου.

Η είδηση του τραυματισμού του νεαρού Χρήστου σόκαρε την τοπική κοινωνία όπου η οικογένεια είναι ιδιαίτερα γνωστή και το ενδιαφέρον όλων για το ατύχημα αυτό ήταν μεγάλο. Πριν από ένα χρόνο η τοπική κοινωνία είχε συγκλονιστεί από το χαμό της συζύγου του Φώτη Δημόπουλου στις 29 Αυγούστου.

Πρώτη ενημέρωση 03/09 11:17
Τελευταία ενημέρωση 04/09 01:11
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...