Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Ηλεία: Στους δρόμους αύριο και οι αγρότες

Ηλεία: Στους δρόμους  αύριο και οι αγρότεςΑγωνιστικό μήνυμα συμμετοχής στις σημερινές κινητοποιήσεις  στέλνει η ΟΑΣΗ καλώντας τους αγρότες στη συγκέντρωση που θα γίνει στην πλατεία ΟΤΕ στον Πύργο  στις 10.30 το πρωί.



Στο μήνυμά του ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ηλείας Χρήστος Γιαννόπουλος αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:  «Αγρότες, αγρότισσες, κτηνοτρόφοι. Όλοι στην αγωνιστική κινητοποίηση και στην απεργιακή συγκέντρωση στις 10:30 π.μ. στην πλατεία ΟΤΕ στον Πύργο μαζί με τους συμμάχους μας, τους εργάτες και τους αυτοαπασχολούμενους. Καμιά ανοχή, καμιά καθυστέρηση, μπλόκο στα άγρια μέτρα. Η κτηνοτροφία καταρρέει, το εισόδημά μας εξανεμίστηκε, οι παραγωγές μας είναι απλήρωτες, οι τιμές εξευτελιστικές, η φοροληστεία στην ημερήσια διάταξη. Μας οδηγούν στον αφανισμό, στην εξαθλίωση. Τα χαράτσια διαδέχονται το ένα το άλλο. Μία για τη ΔΕΗ, μία για τον ΕΛΓΑ, μία για τον ΟΓΑ, μία για τις γεωτρήσεις, μία για τους στάβλους, τώρα ολοταχώς πάνε για φορολογία στα χωράφια, μειώνουν ακόμα και την εξευτελιστική σύνταξη του ΟΓΑ και θέλουν να καταργήσουν τα δώρα Πάσχα και Χριστουγέννων. Καταργούν ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα, όπως και στους εργαζόμενους, μας επιβάλλουν 5ευρα και 10ευρα στα νοσοκομεία και πολλοί φτωχοί και μικροί αγρότες δεν μπορούμε να θεωρήσουμε τα βιβλιάριά μας όπως και οι αυτοαπασχολούμενοι, διπλασιάζουν τη συμμετοχή μας στα φάρμακα. Ξεπουλάνε τη ΔΩΔΩΝΗ, τη ΣΕΚΑΠ, την ΕΛΒΙΖ, την ΕΒΖ μετά το "χάρισμα" της ΑΤΕ στους τραπεζίτες, ενισχύουν τους μεγαλεμπόρους και τους βιομήχανους, που αποτελούν καρτέλ σε κάθε προϊόν, να μας παίρνουν την παραγωγή σε εξευτελιστικές τιμές. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!»
patrisnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...