Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Εργασίες Αποκατάστασης ύδρευσης στον οικισμό Μπρινιά


Ελληνική Δημοκρατία
Νομός Ηλείας
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης
Γραφείο Τυπου  





 

 

 











Εργασίες Αποκατάστασης ύδρευσης στον οικισμό Μπρινιά


Το ένα πρόβλημα μετά το άλλο στο δίκτυο ύδρευσης στον οικισμό του Μπρινιά αποκαθιστούν τα συνεργεία του Δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλοποίηση της υδροδότησης των σπιτιών.

Η διαδικασία αποκατάστασης των βλαβών στο δίκτυο της ύδρευσης έχει ξεκινήσει εδώ και μία εβδομάδα με στόχο να επέλθει  η ομαλή υδροδότηση των σπιτιών, δεδομένου ότι ο αγωγός ύδρευσης δεν έχει σπάσει, αλλά έχει φράξει- σε διάφορα σημεία- απ’ την συσσώρευση των αλάτων  με αποτέλεσμα να μην είναι εμφανή τα προβλήματα, στα οποία είναι αναγκαία να γίνει παρέμβαση ώστε να εξομαλυνθεί η κατάσταση.

«Παρά το γεγονός ότι τα προβλήματα του δικτύου δεν είναι εμφανή, το συνεργείο του Δήμου εξετάζει ένα προς ένα τα τμήματα του αγωγού, ώστε να γίνει η αποκατάσταση των προβλημάτων στο μεγαλύτερο δυνατό χρόνο», δηλώνει μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ανδραβίδας- Κυλλήνης κ. Δημήτρης Αρβανίτης χαρακτηρίζοντας την προσπάθεια των συνεργείων συνεχή.

Παρών, στο σημείο όπου γίνεται η αποκατάσταση του αγωγού ήταν και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Κόλλιας.

«Η συσσώρευση των αλάτων σε διάφορα σημεία στο δίκτυο δημιουργούν το πρόβλημα και αυτό δεν είναι ορατό με αποτέλεσμα τα συνεργεία να προχωρούν διερευνητικά και  να παρεμβαίνουν για την αποκατάστασή τους», δήλωσε από το σημείο των εργασιών ο κ. Κόλλιας, επεξηγώντας ότι οι εργασίες έχουν ξεκινήσει περισσότερο από μία εβδομάδα και ήδη έχει γίνει παρέμβαση σε δύο σημεία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...