Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Αφεντικό της Κρήτης ο ΟΦΗ

Ο Πλατανιάς ήταν καλύτερος από τον ΟΦΗ, όμως η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου πέτυχε δύο υπέροχα γκολ και κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από τα Περιβόλια στο ματς που έκλεισε την αυλαία της 7ης αγωνιστικής.

Το LIVE του αγώνα

Στο κατάμεστο γήπεδο των Χανιών η δυνατή βροχή επηρέασε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών στο πρώτο ημίχρονο. Το θέαμα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί φτωχό αν δεν ήταν η φάση του 33ου λεπτού. Ο Μίρνες Σίσιτς έκανε ωραία κίνησε έξω από την περιοχή και με ένα εκπληκτικό σουτ έδωσε το προβάδισμα στον ΟΦΗ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, η εικόνα του ματς άλλαξε εντελώς. Ο Πλατανιάς βρήκε ρυθμό και έγινε ουκ ολίγες φορές απειλητικός. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν πολύ νωρίς αφού στο 48΄ο Αναστασάκος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κουρδάκη και έστειλε από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα.

Στη συνέχεια ο Πλατανιάς ανέβασε την πίεση του για να φτάσει στην ανατροπή και θα τα είχε καταφέρει αν ο ΟΦΗ δεν είχε σε εκπληκτική μέρα τον Γουναρίδη. Ο νεαρός τερματοφύλακας δήλωσε παρών όταν χρειάστηκε και της έδωσε τη μισή νίκη. Την άλλη μισή την έδωσε ο Λαμπρόπουλος όταν στο 80ο λεπτό και κόντρα στη ροή του ματς πήρε την ασίστ από τον Σίσιτς και με εξαιρετικό σουτ από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Πλατανιάς (Χατζηνικολάου): Κηπουρός, Παληγεώργος, Τζάνης, Κανακούδης, Αναστασάκος, Μαρτσάκης (46’ Μαραγκουδάκης), Αγκιλέρα (87’ Ναζλίδης), Κάλαϊτζιτς, Ουντότζι, Ουκάρ, Ποτουρίδης

ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Γουναρίδης, Βερόν, Μπανούσης (68’ Λαμπρόπουλος), Κουρδάκης, Μονιάκης, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Ζαχαράκης, Σόουζα, Σίσιτς (84’ Περογαμβράκης), Ζορμπάς (46’ Βιτώρος)
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...