Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Ζαρντίμ: Ήρθαμε στην Αγγλία για να κερδίσουμε



Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού δεν έκρυψε ότι οι "ερυθρόλευκοι" θα παλέψουν για τη νίκη κόντρα στην Άρσεναλ ενώ δεν θέλησε να αποκαλύψει τα πλάνα του για την ενδεκάδα.

Βενγκέρ: Πιο επικίνδυνος ο Ολυμπιακός μετά την ήττα απ'τη Σάλκε

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου...

Για το αν θα παίξει ο Κάρολ:


"Θα δούμε. Έχουμε δύο γκολκίπερ. Δεν θα μιλήσουμε τώρα για τον έναν διότι πολύ απλά δεν ξέρουμε με σιγουριά το ποιος θα αγωνιστεί."

Για το παιχνίδι με την Άρσεναλ: 

"Θα είναι ένα παιχνίδι μεγάλης δυσκολίας. Όπως πάντα λέμε όμως δεν χάνεις ένα ματς πριν το ξεκινήσεις. Εμείς θα κοιτάξουμε να ευχαριστηθούμε τον αγώνα και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό."

Για το αν έχει καταλήξει στην 11άδα:

"Έχω αποφασίσει ποιοι θα παίξουν όμως δεν θα παρουσιάσουμε την ομάδα. Σίγουρα υπάρχει η πιθανότητα να παίξουν και άλλα νέα πρόσωπα. Έχουμε πολλούς νέους παίκτες. Όμως δεν θα ήθελα να παρουσιάσω την ενδεκάδα. Όχι σήμερα θα δουλέψουμε σε κάποια τελευταία πράγματα στην τεχνική. Απλά θα δουλέψουμε για να εξασκηθούμε. Την ενδεκάδα την έχουμε αποφασίσει."

Για τον τρόπο που θα προσπαθήσει να χτυπήσει την Άρσεναλ ο Ολυμπιακός: 

"Θα προσπαθήσουμε να είμαστε μία ομάδα πολύ ενωμένη και συμπαγής γιατί η Άρσεναλ είναι πολύ οργανωμένη και πολύ καλή από τεχνικής άποψης. Και γι' αυτό θα προσπαθήσουμε να είμαστε πολύ ενωμένοι για να μειώσουμε τον κίνδυνο, κάτι που κάναμε με την Σάλκε."

Για το στόχο του Ολυμπιακού στο αυριανό παιχνίδι: 

"Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής Ελλάδας. Ερχόμαστε εδώ για να κερδίσουμε και εάν όχι να κερδίσουμε να πάρουμε βαθμούς. Υπάρχει πίεση σε εμάς αλλά δεν είμαστε με την πλάτη στον τοίχο."

Για το ελληνικό πρωτάθλημα και τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετωπίζει: 

"Καταρχήν το πρωτάθλημα δεν παίζεται με έναν αντίπαλο αλλά με άλλες 15. Για εμάς όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Το πιο σημαντικό είναι το αυριανό. Έχουμε πολλά προβλήματα. Όμως όλοι οι παίκτες που είναι διαθέσιμοι να υπερασπιστούν την φανέλα της ομάδας και διατεθειμένοι να πάνε να κερδίσουν."

Για την πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ με την Σάλκε: 

"Πιστεύω ότι απέναντι στην Σάλκε κάναμε μία αξιοπρεπή παρουσία και ας μην κερδίσαμε. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να μάθουμε να κερδίζουμε και να χάνουμε. Έτσι είναι."
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...