Αρχηγού...απόντος – Νέο στραπάτσο του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ!


Λίγες μέρες μετά την ήττα-σοκ- από τον Ίκαρο Καλλιθέας, οι “πράσινοι” γνώρισαν την πρώτη τους φετινή εντός έδρας ήττα στην Ευρωλίγκα (και τρίτη συνολικά) από την Κιμκι με 79-67. Άποντος τελείωσε το ματς ο Διαμαντίδης! Κινδυνεύουν με αποκλεισμό πλέον οι "πράσινοι" που αποδοκιμάστηκαν από τον κόσμο στο φινάλε.

Οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, όμως η ολική κατάρρευση του Παναθηναϊκού στο δ΄δεκάλεπτο έφερε την ήττα με σκορ 79-67 από τη Χίμκι για την 5η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και έβαλε σε περιπέτειες την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη.

Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα για τους "πράσινους" που έχασαν είχαν χάσει και από τη Φενέρμπαχτσε και τον Ίκαρο Καλλιθέας. Παράλληλα, ήταν και η τρίτη για την Ευρωλίγκα και πλέον ο Παναθηναϊκός θέλει συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα για να αποφύγει το κάζο του αποκλεισμό από το TOP-16.

Ο Παναθηναϊκός είχε τραγικά ποσοστά σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες, τελειώνοντας το ματς με 55% στις βολές, 46% στα δίποντα και 20% στα τρίποντα. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης πως ο Δημήτρης Διαμαντίδης τελείωσε το ματς χωρίς πόντο, αλλά και οι αποδοκιμασίες που ακούστηκαν από τον κόσμο (για πρώτη φορά φέτος) μετά τη λήξη του αγώνα.

Τα δεκάλεπτα:
23-17, 41-38, 58-58, 67-79

Παναθηναϊκός (Πεδουλάκξης):
Μπράμος 6, Πάνκο 1, Ματσιούλις 11(3), Ούκιτς 13(2), Λάσμε 9, Τσαρτσαρής 3, Διαμαντίδης, Κίτσεν 8, Σκορδίλης 4, Σχορτσανίτης 12.

Χίμκι (Κουρτινάιτις)
: Ογκουστίν 4, Φριντζόν 10(1), Κόπονεν 12(2), Λόντσαρ 14, Ρίβερς 2, Μόνια 4, Κοστόφ, Ζουκανένκο 2, Πλάνινιτς 18(1), Ντέιβις 13, Νίλσεν.
newsit.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ