Ν. Χατζηνάκης: Ο πλοίαρχος που παραιτήθηκε για τον Παπανδρέου, στηρίζει το Κοινωνικό Φροντιστήριο Πύργου


frotnistirio_kaptenΟ καπετάν Νικόλας Χατζηνάκης, ο άνθρωπος που αρνήθηκε να κάνει το σωφέρ του Γιώργου Παπανδρέου το περασμένο καλοκαίρι με το ιπτάμενο δελφίνι που κυβερνούσε τότε
και που παραιτήθηκε από ευθιξία για αυτό ακριβώς το λόγο, αποτελεί έναν σημαντικό υποστηρικτή του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του δήμου Πύργου. Εκεί που πάνω από 200 παιδιά ακολουθούν το δρόμο της γνώσης χάρη στην εθελοντική προσπάθεια περισσοτέρων από 60 καθηγητών.

Ο καπετάνιος από το Καραβόσταμο Ικαρίας στηρίζει με το δικό του τρόπο αυτά τα παιδιά και αυτή την προσπάθεια και αγοράζει με δικά του έξοδα ένα φωτοτυπικό για να καλυφθούν οι ανάγκες. Μια κίνηση μήνυμα προς κάθε πλευρά, τόσο για το Κοινωνικό Φροντιστήριο, όσο και για την κοινωνία μας γενικότερα.

Η προσφορά αυτή έγινε γνωστή μέσω του ανθρώπου που συντονίζει την προσπάθεια του Χρήστου Αθανάσουλα, όπου έλαβε νωρίτερα σήμερα ένα μήνυμα από το Νικόλα Χατζηνάκη.

«Nikolas Chatzinakis

κύριε Χρήστο ........................

Παρεμπιπτόντως με γειά το νέο φωτοτυπικό! Καλορίζικο και καλοδούλευτο! Θα είναι στα χέρια σας μέσα στην εβδομάδα που μας έρχεται!»

Η εξέλιξη αυτή έχει γεμίσει με ικανοποίηση και χαρά τους συντελεστές και τους μαθητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, που σιγά – σιγά βλέπουν να μεγαλώνει η στήριξη αυτής της προσπάθειας.
ilialive.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ