Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Ηλεία: Ζωντανή η μνήμη για τους αδικοχαμένους πυροσβέστες


pyro1.JPGΠαρουσία συγγενών, φίλων συναδέλφων και εκπροσώπων των  Σωμάτων Ασφαλείας, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των πεσόντων
pyro3.JPG
pyro2.JPGπυροσβεστών στην ομώνυμη πλατεία στον Πύργο (Ερυθρού Σταυρού και Τ. Πετροπούλου). Στην δέηση χοροστάτησε ο Επίσκοπος Ωλένης κ.κ. Αθανάσιος.

Ήταν μια εκδήλωση μνήμης που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια ώστε να μην ξεχάσουμε ποτέ τους ηρωικούς πυροσβέστες Επιπυραγό Φώτη Αναγνώπουλο, εποχικούς Ανδρέα Τζούμα, Γιάννη Δρακόπουλο, Θανάση Νιάρχο, Ιωάννα Τασοπούλου, και τους δασοπυροσβέστες Γιώργο Διονυσόπουλο και Κώστα Φωτακόπουλο, που έχασαν τη ζωή τους στην εκτέλεση του καθήκοντος.

Ο Πυραγός Θεόδωρος Λεβέντης ανέγνωσε το μήνυμα του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγου Παναγιώτη Μπονάτσου, μέσα από την ημερήσια διαταγή και στη συνέχεια έγινε η κατάθεση στεφάνων από φορείς και εκπροσώπους των πυροσβεστών και των συγγενών των πεσόντων.

Συγκεκριμένα εκ μέρους του Αρχηγού του Π.Σ. στεφάνι κατέθεσε ο διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηλείας Νίκος Νικολακόπουλος,  ο Διονύσης Κοτσώρης εκ μέρους των συγγενών των θανόντων εποχικών πυροσβεστών, ο Γιάννης Αναγνώπουλος εκπροσωπώντας την οικογένεια του αδικοχαμένου Φώτη Αναγνώπουλου, ο πρόεδρος της Ένωσης Πυροσβεστικών Υπαλλήλων Ηλείας Γιάννης Γεωργόπουλος, ο πρόεδρος του Σωματείου Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης Αλέξης Γεωργακόπουλος και ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Συνταξιούχων Πυροσβεστών Ηλείας Χαρίλαος Αλεξανδρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...