Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Πύργος: Είχε πολλούς "αγίους" μαζί του . . .


trox1.JPGΑπό θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα σε τροχαίο ατύχημα που συνέβη λίγο πριν από τις έξι το πρωί στο 4ο χλμ της Ε.Ο. Πύργου – Πατρών στο ύψος των σχολών του ΟΑΕΔ στον Πύργο.
trox2.JPGΟ οδηγός ενός Fiat Barchetta που είχε κατεύθυνση προς Πάτρα, συγκρούστηκε λεωφορείο που βρισκόταν σταματημένο επί της εθνικής οδού για να προσφέρει βοήθεια σε άλλο λεωφορείο ακινητοποιημένο από βλάβη.

Μετά την σύγκρουση το αυτοκίνητο «έφυγε» προς το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, ανέβηκε πάνω στο διαχωριστικό κράσπεδο της οδού, πέρασε οριακά δίπλα από μεταλλική κολώνα ηλεκτροφωτισμού και σταμάτησε την πορεία του στη μέση της βοηθητικής οδού.

Και αναφέρουμε ότι ο οδηγός είχε… πολλούς αγίους μαζί του, γιατί φορούσε ζώνη ασφαλείας, δεν βρέθηκε στην πορεία του άλλο αυτοκίνητο και δεν χτύπησε πάνω στον κολώνα.

Του περιστατικού επιλήφθησαν το Τμήμα Τροχαίας Πύργου και η Πυροσβεστική Υπηρεσία
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...