Γαστούνη: Με «στόχο»... τα καπάκια των υπονόμων!


Γαστούνη: Με «στόχο»... τα καπάκια των υπονόμων! Ανοιχτές... «παγίδες» έχει γεμίσει τις τελευταίες μέρες ο δήμος Πηνειού, αφού από το βράδυ του Σαββάτου έχουν αρχίσει να «εξαφανίζονται» οι... σχάρες των υπονόμων!
Το μεγαλύτερο πρόβλημα στη Γαστούνη εντοπίζεται στις οδούς Μιχαήλ Σισίνη και Χρύσανθου Σισίνη, ενώ μεγάλος αριθμός σχαρών έχουν κλαπεί τόσο από το Τραγανό όσο και από το Βαρθολομιό.


«Το κόστος για την αποκατάσταση των κλοπών είναι μεγάλο και δυσβάσταχτο» είπε στο patrisnews.com ο αντιδήμαρχος Πηνειού κ. Δημήτρης Βασιλόπουλος και συνέχισε: «Όταν τα έσοδα του δήμου έχουν μειωθεί 60% και πλέον, δεν μπορεί να αντεπεξέλθει και στις κλοπές».


Ο δήμος Πηνειού ξεκίνησε να αποκαθιστά τις ζημιές, αυτή τη φορά κολλώντας τις σχάρες προκειμένου να μην μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα από τους «κυνηγούς του σιδήρου», ενώ την ίδια στιγμή, επισημαίνει ότι πρέπει να υπάρξει μεγαλύτερη μέριμνα για την προστασία τους!



Στάθης Πουλιάσης
(Stathispatris@Yahoo.com)
patrisnews.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ