Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Θρήνος για το χαμό του 22χρονου Πυργιώτη ειδικού φρουρού - Αναπάντητα "γιατί" για το πρόωρο φευγιό του


kalivas1aΈνα νέο δράμα εκτυλίσσεται στην κοινωνία του Πύργου, με πρωταγωνιστή ένα νέο άνθρωπο που «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή. Ο 22χρονος ειδικός φρουρός Θεόδωρος Καλύβας βρέθηκε
Kalivas1νεκρός μέσα στο σπίτι του στην Αθήνα από τους γονείς και τα αδέρφια του, που είχαν ανησυχήσει καθώς τις τελευταίες ημέρες δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Τη νύχτα της Παρασκευής οι δικοί του μπαίνοντας στο διαμέρισμά του πάγωσαν. Ο 22χρονος κείτονταν νεκρός. Κλήθηκε η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ και από εκείνη την ώρα ξεκίνησε μια προσπάθεια να αποσαφηνιστεί τι οδήγησε το νεαρό ειδικό φρουρό στο θάνατο. Ο 22χρονος υπηρετούσε στο Α.Τ. Εξαρχείων.

Ο νεαρός αστυνομικός που ήταν ευρύτερα γνωστός στην πόλη, λόγω του ότι είχε εργαστεί σε δημοφιλή στέκια της νεολαίας,  ενώ συμμετείχε και στη Φιλαρμονική Απόλλων, άφησε πίσω του πολλά αναπάντητα "γιατί" βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους του.

Τους φίλους που είδε στον Πύργο για τελευταία φορά την περασμένη Δευτέρα όπως ανέφεραν οι ίδιοι. Λίγες ώρες μετά τη γνωστοποίηση του θανάτου του, στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης τα μηνύματα συμπαράστασης προς τα αδέρφια του και τα λόγια αποχαιρετισμού προς τον ίδιο συγκλονίζουν. Η κηδεία του θα γίνει την Κυριακή στις 10.30 το πρωί στον Ι.Ν. Αγ. Πάντων στο Α' Κοιμητήριο Πύργου.

Πρώτη ανάρτηση 12:42 01/12
Τελευταία ενημέρωση 16:45 01/12
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...