Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Ανδραβίδα: Νεκρός 60χρονος από ηλεκτροπληξία - Πλήρωσε με τη ζωή του την ανάγκη για ρεύμα


ilektropliksia1aΠροσπάθησε να «κλέψει» ρεύμα για το κοντέινερ που διέμενε στον καταυλισμό των ΡΟΜΑ στην Ανδραβίδα και αυτή η προσπάθειά του το κόστισε τη ζωή. Ο λόγος για έναν 60χρονο
που το μεσημέρι της Τρίτης υπέστη ηλεκτροπληξία και πέθανε. Ο 60χρονος Γ.Ο. προσπάθησε να ηλεκτροδοτήσει το λυόμενο κοντέινερ που διέμενε «κλέβοντας» ρεύμα από μια κολώνα της ΔΕΗ.

Ο άτυχος άντρας σύμφωνα με πληροφορίες είχε φτιάξει ένα καλώδιο από το λυόμενό του έως την κολώνα της ΔΕΗ σε μια απόσταση 300 – 400 μέτρων. Βρισκόταν στην κολώνα όταν συνέβη το δυστύχημα προσπαθώντας με τη χρήση άλλων καλωδίων να «τραβήξει» μια γραμμή που θα συνέδεε τα καλώδια από την κολώνα της ΔΕΗ με το λυόμενο, καθώς εδώ και καιρό του είχαν κόψει το ρεύμα. Τότε από κακούς υπολογισμούς, κεραυνοβολήθηκε από χιλιάδες βολτ.

Οι ομόφυλοί που αντιλήφθηκαν αυτό που είχε συμβεί και κάλεσαν άμεσα ασθενοφόρο. Επειδή το σημείο που βρίσκονταν ήταν δύσκολο στην προσέγγιση και οι δικοί του άνθρωποι ανέλαβαν να τον μεταφέρουν έως την εθνική οδό Πατρών – Πύργου που βρισκόταν σχετικά κοντά και τον παρέλαβε από εκεί ασθενοφόρο που τον οδήγησε στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης.

Εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του, γεγονός που βύθισε στο πένθος την οικογένεια και τους ομόφυλους του στον καταυλισμό. Ο 60χρονος σύμφωνα με πληροφορίες ήταν πατέρας τριών παιδιών, ενώ ήταν παππούς των δύο αδικοχαμένων μικρών παιδιών που το 2008 είχαν "φύγει" από δηλητηρίαση, στον ίδιο καταυλισμό.

Πρώτη ανάρτηση: 13:40
Τελευταία ενημέρωση: 19:41
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...