Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Νοσοκομείο Πύργου: Αγόραζαν εξοπλισμό για ανύπαρκτες ειδικότητες!


Νοσοκομείο Πύργου: Αγόραζαν εξοπλισμό για ανύπαρκτες ειδικότητες!
Σε σπατάλη αρκετών χιλιάδων ευρώ έχει προχωρήσει η ΔΕΠΑΝΟΜ για λογαριασμό του νοσοκομείου Πύργου για το οποίο προμηθεύτηκε μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό για ειδικότητες που δεν υπήρχαν, δεν υπάρχουν, αλλά ούτε και θα υπάρξουν ?κατά τα φαινόμενα- στο νοσοκομείο του Πύργου.




Ακριβής καταγραφή αυτών των υλικών δεν υπάρχει ακόμη, καθώς τώρα η διοίκηση του νοσοκομείου ?σύμφωνα με πληροφορίες- επιχειρεί να κάνει μια καταμέτρηση. Μάλιστα προ τετραημέρου έγινε έλεγχος στο νοσοκομείο από ανώτερους υπαλλήλους του υπουργείου κατά τον οποίο βρέθηκαν αυτά τα ιατρικά εργαλεία.



Μεταξύ αυτών διαπιστώθηκε ότι αγοράστηκαν ιατρικά εργαλεία που αντιστοιχούν στην ειδικότητα του καρδιοχειρουργού, μια ειδικότητα που μόνο στα πιο τρελά όνειρά τους μπορούν να δουν οι Ηλείοι στο νοσοκομείο Πύργου. Και μάλιστα είναι εργαλεία που απαιτούνται ?όπως λένε αυτοί που γνωρίζουν- για την λειτουργία καρδιοχειρουργικής κλινικής!!!
patrisnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...