Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Aπό την μακρινή Αυστραλία ...πολλά φιλιά (φωτογραφίες)

Δια χειρός Σάκη Σμέρου ...ντοματιά καλαμωτή Νιχωρίτικης έμπνευσης



















Η επικοινωνία με συχωριανούς μας γεμίζει πάντα με αισιοδοξία και μας  δίνει μεγάλη χαρά ...
Όταν δε η επικοινωνία είναι και με τα
παιδιά συχωριανών μας που παρόλο δεν έχουν γεννηθεί ,ζήσει και μεγαλώσει στην Ελλάδα παρόλα αυτά θεωρούν το Νεοχώρι μας αγαπημένη πατρίδα των γονιών τους ,αλλά και δική τους τότε μαζί με την αισιοδοξία και την χαρά έρχεται και η συγκίνηση .
Επικοινωνούμε πολλές φορές μέσω του διαδικτύου  με άτομα συχωριανούς μας που ζουν επί χρόνια στο εξωτερικό και μας κρατάνε και τους κρατάμε συντροφιά λέμε τα νέα του χωριού και τους θυμίζουμε ΕΛΛΑΔΑ ..
Χθες επικοινωνήσαμε με την οικογένεια του ΣΑΚΗ και της  ΚΑΙΤΗΣ ΣΜΕΡΟΥ ..
Μιλήσαμε πρώτα με τον γιο τους τον ΣΑΡΑΝΤΗ ένα αξιαγάπητο παιδί που πέρυσι είχε έρθει στην πατρίδα μας το Νεοχώρι και από ότι καταλάβαμε έφυγε γεμάτος συγκίνηση χαρά και προπάντων ενθουσιασμό για το ότι είναι ΝΙΧΩΡΙΤΗΣ και νοιώθει ΝΙΧΩΡΙΤΗΣ ...!!!!
Από αυτή λοιπόν την επικοινωνία οι συχωριανοί μας Σάκης Καίτη και Σαράντης μου είπαν αν μεταφέρω σε όλους τους συχωριανούς μας Νιχωρίτες  τους θερμούς χαιρετισμούς τους και την αγάπη τους ...
Μας έδωσαν και την ευκαιρία να παρουσιάσουμε μερικές φωτογραφίες από τον κήπο τους  που έτσι όπως τα έχει καταφέρει ο Σάκης θυμίζει πολύ Νιχώρι !!!
δείτε τις φωτογραφίες .....



δια χειρός Καίτης και Σαράντη Σμέρου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...