Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Γιαννιτσοχώρι: Ελεύθεροι με αυστηρούς περιοριστικούς όρους πατέρας και κόρη για το έγκλημα


egklima10Αργά το βράδυ του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η απολογία της 28χρονης ΑμεΑ και του 61χρονου πατέρα της από το Γιαννιτσοχώρι Ζαχάρως για τη δολοφονία του 65χρονου θείου και
ετεροθαλή αδερφού αντίστοιχα Δημήτρη Μπαγουρδή. Σύμφωνα με πληροφορίες η κόρη και ο πατέρας που κατηγορούνται για ανθρωποκτονία και συνέργεια αντίστοιχα, αφέθηκαν ελεύθεροι με πολύ αυστηρούς περιοριστικούς όρους.

Σύμφωνα με τις εντολές του Ανακριτή και του Εισαγγελέα Κυπαρισσίας, τους απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα και θα πρέπει να καταβάλουν εντός 15 ημερών χρηματική εγγύηση ύψους 5.000 ευρώ έκαστος.

Πατέρας και κόρη θα πρέπει βάση των ίδιων όρων να εγκαταλείψουν το χωριό τους και να ζήσουν οπουδήποτε αλλού στη χώρα, πλην της περιοχής του Γιαννιτσοχωρίου. Μια απόφαση που πιθανότατα σκοπό έχει να αποφευχθεί μια βεντέτα μεταξύ των συγγενών, μετά το έγκλημα.

Ο πατέρας έχει την υποχρέωση βάση των ίδιων όρων να φροντίσει για την κατάσταση της κόρης του, ενώ τέλος δόθηκε εντολή για να διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνη από γιατρούς ώστε να διαπιστωθεί το ποσοστό της νοητικής στέρησης από την οποία πάσχει η 28χρονη, σύμφωνα με τους γονείς της και με τα έγγραφα που κατέθεσαν στις Αρχές. Ανακριτής και Εισαγγελέας θέλουν μια τελική γνωμάτευση για το θέμα αυτό.
 ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...