Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Ρόδος: Ακρωτηριασμός τσιγγάνου που εισέβαλε με φορτηγό σε σούπερ μάρκετ!


Οι δράστες είχαν οργανώσει το χτύπημα βήμα-βήμα, αλλά μια ατυχία την ώρα της εισβολής, έφερε πόνο, αίμα και... χειροπέδες!

H σύλληψη του 25χρονου τσιγγάνου, έγινε αργά το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, ενώ αναζητούνται ακόμη δυο συνεργοί του, ηλικίας 22 και 17 ετών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, οι 3 δράστες λίγες ώρες νωρίτερα, χτύπησαν σε σούπερ μάρκετ, που βρίσκεται στην οδό Ρόδου-Καλλιθέας. Χρησιμοποιώντας φορτηγό, παραβίασαν την τζαμαρία του καταστήματος και προσπάθησαν να αφαιρέσουν Α.Τ.Μ., που βρισκόταν μέσα.

Στην προσπάθεια τους, ο 25χρονος ακρωτηριάστηκε στο μεσαίο δάκτυλο του δεξιού χεριού του. Ύστερα από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ο 25χρονος εντοπίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείου Ρόδου, όπου είχε μεταβεί λόγω του τραυματισμού του.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε σημείο της οδού Ρόδου-Καλλιθέας και μετά από έλεγχο διαπιστώθηκε ότι είχε κλαπεί πρώτες πρωινές ώρες της 01-01-2013 από την περιοχή Καλυθιές Ρόδου.
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...