Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Ηλεία: Επιμένουν οι βροχές – αναλυτική πρόγνωση


omplelaΛίγες ασθενείς βροχές σημειώθηκαν κατά περιόδους το τελευταίο 48ωρο στην Ηλεία. Ο βροχερός καιρός θα διατηρηθεί έως τις αρχές της νέας εβδομάδας, με πρόσκαιρη βελτίωση
στα μέσα αυτής και με νέες βροχές να διαφαίνονται προς το τέλος. Αξιόλογα και πιθανόν τοπικά έντονα φαινόμενα περιμένουμε το απόγευμα και το βράδυ του Σαββάτου.

Πάμε να δούμε τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού των επόμενων ημερών στην Ηλεία:

Σάββατο 16/2: Βροχές και καταιγίδες τοπικά έντονες απόγευμα - βράδυ. Θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Άνεμοι ΝΝΔ 6-7 μποφόρ.
Κυριακή 17/2: Λίγες ασθενείς βροχές. Θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Άνεμοι Δ 6 μποφόρ.
Δευτέρα 18/2
: Λίγες ασθενείς βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά. Θερμοκρασία σε πτώση. Άνεμοι ΔΝΔ 5 μποφόρ.
Τρίτη 19/2: Πιθανότητα βροχών το πρωί. Θερμοκρασία σε άνοδο. Άνεμοι ΒΔ 5 μποφόρ.

Πάμε να δούμε τον καιρό αναλυτικά:

Σήμερα Σάββατο 16/2 λίγες νεφώσεις, γρήγορα θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές οι οποίες τις απογευματινές - βραδυνές ώρες θα ενταθούν και θα σημειωθούν καταιγίδες. Χιόνια στα πολύ ορεινά πάνω από τα 1.000 μέτρα υψόμετρο. Η θερμοκρασία νωρίς το πρωί 6 με 7 στα πεδινά και 4 με 5 στα ορεινά, το μεσημέρι στους 14 με 15 στα πεδινά, 8 με 9 στα ορεινά. Οι άνεμοι στο Ιόνιο βαθμιαία να ενισχυθούν σε ισχυρούς 6 νότιους - νοτιοδυτικούς και το βράδυ σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

Την Κυριακή 17/2 περιμένουμε λίγες ασθενείς βροχές αλλά και διαστήματα με ανοίγματα στον καιρό. Χιόνια πάνω από τα 1.000 μέτρα υψόμετρο. Η θερμοκρασία νωρίς το πρωί 7 με 8 στα πεδινά και 4 με 5 στα ορεινά, το μεσημέρι στους 13 με 14 στα πεδινά, 8 με 9 στα ορεινά. Οι άνεμοι στο Ιόνιο δυτικοί έως ισχυροί 6 μποφόρ.

Την Δευτέρα 18/2 περιμένουμε κλειστό καιρό με ασθενείς βροχές. Χιόνια πάνω από τα 900 μέτρα υψόμετρο. Η θερμοκρασία νωρίς το πρωί 7 με 8 στα πεδινά και 3 με 4 στα ορεινά, το μεσημέρι στους 10 με 11 στα πεδινά, 5 με 6 στα ορεινά. Οι άνεμοι στο Ιόνιο δυτικοί νοτιοδυτικοί έως μέτριοι 5 μποφόρ.

Την Τρίτη 19/2, πιθανότητα ασθενών βροχών το πρωί, βελτιωμένος καιρός το υπόλοιπο της ημέρας. Θερμοκρασία σε άνοδο,  νωρίς το πρωί 7 με 8 στα πεδινά και 4 με 5 στα ορεινά, το μεσημέρι στους 13 με 14 στα πεδινά, 8 με 9 στα ορεινά. Άνεμοι βορειοδυτικοί έως μέτριοι 5 μποφόρ.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, την Τετάρτη 20/2 δεν προβλέπονται φαινόμενα, θερμοκρασία σε άνοδο, άνεμοι νότιοι μέτριοι. 

Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές προγνώσεις στο ilialive.gr. Παρακολουθήστε τον καιρό της χώρας μας, σε πραγματικό χρόνο, από 450 και πλέον μετεωρολογικούς σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα στο metar.gr.

Για το ilialive.gr πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...