Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Ηλεία: Λίγες ασθενείς βροχές Παρασκευή - Ισχυρές καταιγίδες το βράδυ του Σαββάτου


vroxeross
Οι λίγες τοπικές ασθενείς βροχές θα συνεχιστούν και σήμερα , Παρασκευή. Ένα νέο σύστημα θα επιδεινώσει τον καιρό της περιοχής μας το βράδυ του Σαββάτου.
Πάμε να δούμε τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού των επόμενων ημερών στην Ηλεία:


Παρασκευή 15/2: Λίγες ασθενείς βροχές το πρωί και το βράδυ. Θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Άνεμοι ΒΔ 6 μποφόρ.
Σάββατο 16/2
: Ισχυρές καταιγίδες το βράδυ. Θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Άνεμοι ΝΝΑ 6-7 μποφόρ.
Κυριακή 17/2: Σποραδικές βροχές. Θερμοκρασία σε μικρή πτώση. Άνεμοι Δ 6 μποφόρ.

Πάμε να δούμε τον καιρό αναλυτικά:

Tην Παρασκευή 15/2, λίγες ασθενείς τοπικές βροχές νωρίς το πρωί,  αρκετά σύννεφα κατά τη διάρκεια της ημέρας, πιθανή βροχή αργά τη νύχτα. Η θερμοκρασία νωρίς το πρωί 8 με 9 στα πεδινά και 4 με 5 στα ορεινά, το μεσημέρι στους 14 με 15 στα πεδινά, 8 με 9 στα ορεινά. Οι άνεμοι στο Ιόνιο βορειοδυτικοί έως ισχυροί 6 μποφόρ.

Το Σάββατο 16/2 σχεδόν αίθριος καιρός το πρωί, βαθμιαία θα συννεφιάσει και από το απόγευμα θα εκδηλωθούν βροχές οι οποίες θα ενταθούν και το βράδυ θα σημειωθούν ισχυρές καταιγίδες. Η θερμοκρασία νωρίς το πρωί 6 με 7 στα πεδινά και 4 με 5 στα ορεινά, το μεσημέρι στους 14 με 15 στα πεδινά, 8 με 9 στα ορεινά. Οι άνεμοι στο Ιόνιο βαθμιαία να ενισχυθούν σε ισχυρούς 6 νοτιοανατολικούς και το βράδυ σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, την Κυριακή 17/2 περιμένουμε αυξημένες νεφώσεις με σποραδικές βροχές. Η θερμοκρασία νωρίς το πρωί 8 με 9 στα πεδινά και 4 με 5 στα ορεινά, το μεσημέρι στους 12 με 13 στα πεδινά, 7 με 8 στα ορεινά. Οι άνεμοι στο Ιόνιο, δυτικοί έως ισχυροί 6 μποφόρ.



Για το ilialive.gr πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...