Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Νέα “κηδεία” στο ΟΑΚΑ για Παναθηναϊκό – Ξάνθη για... Ευρώπη!



Για μία ακόμη φορά... τραγικός. Χωρίς επιθετικό και με πολλά προβλήματα στην ανάπτυξη του ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από την Ξάνθη με 1-0 στο ΟΑΚΑ και συνεχίζει να αγνοεί τη νίκη στην έδρα του από τις 18 Νοεμβρίου. Το γκολ του Ντιέ έφερε τους Ακρίτες πάνω από τους “πράσινους” στην βαθμολογία. Δεν δώθηκε πέναλτι στους φιλοξενούμενους στο 0-0

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα


Την ώρα που ο μπασκετικός Παναθηναϊκός νικούσε τον Ολυμπιακό και κατακτούσε το Κύπελλο Ελλάδος στο Ελληνικό, ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός γνώριζε την ήττα (0-1) από την Skoda Ξάνθη στο ΟΑΚΑ με γκολ του Σερζ Ντιέ.

Από τα χειρότερα ρεκόρ στο πρωτάθλημα έχει εντός έδρας ο Παναθηναϊκός, ο οποίος σε 10 ματς μετράει δύο νίκες, έξι ισοπαλίες και δυο ήττες.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε “μουδιασμένα” στο ματς, με την Ξάνθη να ανεβάζει συνεχώς παίκτες προς την περιοχή του και να προσπαθεί να γίνει απειλητική. Οι φωνές του Φάμπρι όμως και η αλλαγή στις πτέρυγες των Σισοκό και Μαυρία “αφύπνισαν” τους “πράσινους”, που πρέσαραν ψηλά και δημιούργησαν τις πρώτες τους ευκαιρίες με τον Κασιγιάμα.

Η αναμέτρηση συνεχίστηκε σε καλό ρυθμό, με το “τριφύλλι” να έχει την μπάλα στην κατοχή του και τους φιλοξενούμενους να είναι επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις. Σε μία από αυτές, στο 24', ο Ονουάτσι ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Καρνέζη, αλλά ο Κάκος έδειξε κάρτα στον παίκτη των φιλοξενούμενων. Πάντως, οι Ακρίτες ισορρόπησαν στη συνέχεια την αναμέτρηση και έφτασαν στο 1-0, μετά από υπέροχο μακρινό σουτ του Ντιέ (41').

Με την έναρξη της επανάληψης ο Φάμπρι πέρασε τον Εσπάρθα στη θέση του Κασιγιάμα. Αρχικά η Ξάνθη κράτησε με σχετική άνεση τους “πράσινους” μακρυά από τα καρέ του Λοντίγκιν, αλλά από το 70΄ και μετά η πίεση αυξήθηκε. Ο Εσπράθα, που με την είσοδο του βοήθησε τα μέγιστα στην επίθεση, σημάδεψε δοκάρι σε κεφαλιά-ψαράκι στο 74'. Πέρα από την ευκαιρία του Μάνταλου στο 81' δεν είδαμε κάτι αξιόλογο, αφού υπήρξαν φάουλ που έκοψαν τον ρυθμό.

Παναθηναϊκός (Φάμπρι): Καρνέζης, Σεϊταρίδης(69’Κάιπερ), Μπουμσόνγκ, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρίνος, Βιτόλο, Σο, Μαυρίας(55’Φουρλάνος), Καζιγιάμα(46’Εσπάρθα), Σισοκό, Ζέκα

Στον πάγκο: Καπίνο, Πίντο, Μπαρμπαρούσης, Λαγός

Ξάνθη (Ουζουνίδης): Λόντιγκιν, Μάρτινς, Μάνταλος, Σμιθ(61’Σολτάνι), Κομεσίδης, Βάλλας, Γούτας, Μαρίν, Ντάνι(64’Βασιλακάκης), Ντιέ, Ονουάτσι(77’Μαρσελίνιο).
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...