Μια ματσάρα με απ' όλα!

«Χορταστική» ισοπαλία 2-2 για Άρη και ΠΑΟΚ

Ματσάρα από τα παλιά στο «Κλ. Βικελίδης»! Άρης και ΠΑΟΚ έπαιξαν σαν σε… τελικό και προσέφεραν ένα «γεμάτο» 2-2!

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε δύο φορές, μία με τον Αθανασιάδη (2') και με μία με εξαιρετικό γκολ από τον Καμαρά (26') στο ντεμπούτο του, αλλά ο Αγκάνθο (5’, 71’) πρώτα με ένα απίθανο γκολ και στο δεύτερο μέρος με -αμφισβητούμενο- πέναλτι (αποβλήθηκε ο Κωνσταντινίδης) έφερε το ματς στα ίσια. Νωρίτερα, ωστόσο δεν δόθηκε πέναλτι στους "κίτρινους", σε χέρι του Κάτσε.

Η τεράστια ανάγκη που είχαν Άρης και ΠΑΟΚ -για διαφορετικούς, πλην εξίσου σημαντικούς λόγους ο καθένας- για την επικράτηση, προϊδέαζε για ένα ενδιαφέρον ντέρμπι, αλλά ούτε ο πιο αισιόδοξος δεν περίμενε τέτοιο εξαιρετικό ξεκίνημα!

Σαν να είχαν αφήσει όλα τους τα προβλήματα στην άκρη, Άρης και ΠΑΟΚ μπήκαν μέσα στο «Κλ. Βικελίδης» και θύμισαν καλές εποχές, σε ντέρμπι της πόλης! Αρχικά ο Αθανασιάδης με την ίδια ευκολία που… ζέστανε την εξέδρα από την προθέρμανση κιόλας (άκουσε τα …γαλλικά του), την «πάγωσε» βρίσκοντας δίχτυα μόλις στο δεύτερο λεπτό.

Αφού κόπασαν οι πανηγυρισμοί, ο Άρης είχε έτοιμη την απάντηση και άμεσα μάλιστα. Με ένα άπιαστο σουτ του Αγκάνθο, που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης έφερε το ματς στα ίσια!

Όσο όμως αποφασισμένος κι αν παρουσιάστηκε ο Άρης, η «τρύπα» από τα αριστερά δεν μπορούσε να περάσει ανεκμετάλλευτη από τον ΠΑΟΚ, που έκανε ό,τι ήθελε από εκείνη την πλευρά. Κινούμενος από εκεί και με ένα απίστευτο σε εκτέλεση γκολ, ο Καμαρά στο ντεμπούτο με τα «ασπρόμαυρα» βρήκε δίχτυα!

Ο Μιχαλήτσος δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και με εσωτερικές αλλαγές επιχείρησε να βάλει ξανά στο παιχνίδι της ομάδα του. Με τον Τάτο να αποτελεί τον κινητήριο μοχλό και τον Διαμαντάκο από δεξιά πλέον να βρίσκει μόνο τον Αγκάνθο, ο Ισπανός έστειλε με κεφαλιά την μπάλα λίγο άουτ!

Ένα πρώτο σαραντεπεντάλεπτο με …κομμένη την ανάσα, εξαιρετικό ρυθμό, πάθος δυο πανέμορφα γκολ από Αγκάνθο και Ολίσε κι άλλο ένα από τον Αθανασιάδη, που έφερναν τον πιο κοντά στο πρώτο του «διπλό» στο «Κλ. Βικελίδης» μετά από οκτώ χρόνια!

Χωρίς το ίδιο υψηλό τέμπο, αλλά με όλα τα υπόλοιπα στοιχεία που συνθέτουν ένα ντέρμπι, συνεχίστηκε η δράση στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο 65’ ο Βοσκάκης δεν καταλόγισε πέναλτι σε χέρι του Κάτσε στην περιοχή και πέντε λεπτά αργότερα, έδειξε -μάλλον λανθασμένα- την άσπρη βούλα σε μαρκάρισμα του Κωνσταντινίδη στον Αγκάνθο. Από εκεί ο Ισπανός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, έφτασε συνολικά τα εννιά φέτος στο πρωτάθλημα.

Πηγή: sport-fm.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ