Λεχαινά: Εντυπωσιακή η τελετή έναρξης του Καρναβαλιού!



Λεχαινά: Εντυπωσιακή η τελετή έναρξης του Καρναβαλιού!Χαρούμενο και πιο κεφάτο από ποτέ άλλοτε αναμένεται το φετινό, 38ο Λεχαινίτικο Καρναβάλι στις 17 Μαρτίου, με τους διοργανωτές του, τα μέλη του Εθιμοτοπικού Συλλόγου και τους μικρούς και μεγάλες καρναβαλιστές που θα λάβουν μέρος να έχουν βάλει ήδη «στοίχημα» να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους!



Η τελετή έναρξης του φετινού καρναβαλιού πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην κεντρική πλατεία των Λεχαινών με μια εντυπωσιακή και διασκεδαστική εκδήλωση, την οποία απόλαυσαν οι μικρότεροι κυρίως καρναβαλιστές.
Λεχαινά: Εντυπωσιακή η τελετή έναρξης του Καρναβαλιού!
Η «φλόγα» του φετινού Καρναβαλιού άναψε και στην πλατεία των Λεχαινών αναβίωσε ένα από τα πιο παλιά παραδοσιακά αποκριάτικα δρώμενα του Ελληνισμού της Μικράς Ασίας, ο χορός της Καμήλας, από τα μέλη του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κάτω Παναγιάς.


Τη «σκυτάλη» στην τελετή έναρξης του Λεχαινίτικου Καρναβαλιού έλαβε ο κλόουν-ταχυδακτυλουργός, ο οποίος διασκέδασε μέχρι αργά τους μικρούς καρναβαλιστές που είχαν κατακλύσει από νωρίς την πλατεία, ενώ η βραδιά έκλεισε με φαντασμαγορικά βεγγαλικά.



Στάθης Πουλιάσης

(Stathispatris@Yahoo.com)
patrisnews.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ