Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Ηλεία: Εγκυος κινδύνευσε σε τροχαίο ατύχημα!



Ηλεία: Εγκυος κινδύνευσε σε τροχαίο ατύχημα!Στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας διακομίστηκε το πρωί της Παρασκευής προληπτικά μία γυναίκα, όταν το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με άλλο ΙΧ, στη διασταύρωση Ανδραβίδας-Τραγανού, επαναφέροντας στο προσκήνιο για ακόμα μια φορά την επικινδυνότητα του σημείου.


Η νεαρή γυναίκα, στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, κινούταν πάνω στην Εθνική Οδό με κατεύθυνση την Αμαλιάδα, όπου είχε ραντεβού με τον γιατρό της.
Ξαφνικά και κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με άλλο Ι.Χ. που έβγαινε από την Ανδραβίδα.

Στο σημείο κλήθηκε αμέσως ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τη γυναίκα για προληπτικούς λόγους και για εξετάσεις στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας.

Σ.Π.
patrisnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...