Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Τι καιρό θα κάνει το Σαββατοκύριακο


Συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός το Σαββατοκύριακο σε όλη τη χώρα, ενώ αναμένεται να σημειωθούν τοπικές βροχές. Διαβάστε την πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού.

Αύριο περιμένουμε τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά, τα νότια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου ενώ τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα στη νοτιοδυτική Πελοπόννησο, τα Κύθηρα, την Κρήτη, τη Σάμο, τη Χίο και τη Μυτιλήνη. Λιγα χιόνια θα πέσουν στα βουνά της Μακεδονίας και της Ηπείρου. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές - νοτιοδυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή θα κυμανθεί στα βόρεια από -5 εως 13 βαθμούς, στα κεντρικά απο 0 εως 12 βαθμούς, στις νοτιότερες και δυτικές περιοχές της χώρας από 2 εως 15 βαθμούς και στα νησιά, δηλαδή την Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα από 8 εως 16 βαθμούς κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ
Περιμένουμε αίθριο ουρανό το πρωί, λίγες συννεφιές αργότερα οι οποίες προς το βράδυ θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 εως 15 βαθμούς κελσίου.


ΚΥΡΙΑΚΗ

Περιμένουμε βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, τα νότια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Στην υπόλοιπη χώρα περιμένουμε αραιές νεφώσεις που τοπικά θα πυκνώνουν. Τοπικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυριώς στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Χιόνια θα πέσουν πάλι στα βουνά της κεντρικής και βόρειας χώρας από τα 1500 μέτρα υψόμετρο και πάνω.
Οι άνεμοι θα επιμείνουν δυτικοί - νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στα βόρεια θα κυμανθεί από -6 εως 12 βαθμούς, στα κεντρικά από -1 εως 13 βαθμούς, στις νοτιότερες ηπειρωτικές περιοχές από 2 εως 15 βαθμούς και στα νησιά από 8 εως 16 βαθμούς.

ΑΤΤΙΚΗ
Περιμένουμε νεφώσεις οι οποίες θα πυκνώσουν και δεν αποκλείεται το απόγευμα να βρέξει για λίγο στα βόρεια και ανατολικά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις από 4 εως 5 μποφόρ ενώ ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 4 εως 14 βαθμούς.



ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟ WEATHER CENTER TOY NEWSIT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...