Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Σοκ στην Αμαλιάδα: "Εσβησε" βρέφος τριών μηνών από εισρόφηση (Νεότερη ενημέρωση 08:40 3/3)


vrefosΤραγωδία σήμερα το πρωί στην Αμαλιάδα, όταν άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο της πόλης, ένα βρέφος τριών μηνών από εισρόφηση, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.
Οι γονείς του εσπευσμένα το μετέφεραν στο νοσοκομείο, όμως οι ενδείξεις, φανέρωναν πως το μωράκι "έφευγε".

Αν και οι γιατροί προσπάθησαν να το επαναφέρουν στη ζωή αυτό δεν κατέστει δυνατό. Οι γονείς έφτασαν με το παιδί λίγο μετά τις οκτώ το πρωί στο νοσοομείο και οι γιατρί είδαν πως το γάλα είχε ξεραθεί στα χείλη του παιδιού.

Εκτιμάται πως από το γάλα το παιδί πνίγηκε στον ύπνο... Όμως η νεκροψία θα δώσει περισσότερα στοιχεία για το θάνατο του βρέφους.

Οι γονείς και οι συγγενείς που έφτασαν στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας δεν μπορούν να πιστέψουν πως το μωράκι τους "έφυγε" απο τη ζωή τόσο πρόωρα, πως "έφυγε" μέσα από την αγκαλιά τους.

Νεότερη ενημέρωση 08:40 3/3

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ilialive.gr επιβεβαιώνεται ο θάνατος του βρέφους από εισρόφηση, αν και υπήρχαν υπόνοιες πως λόγω της ύπαρξης ξυλόσομπας στο δωμάτιο να είχε διαδραματίσει αυτό το γεγονός κάποιο ρόλο.

Όμως μετά τη νεκροψία που έγινε στην Πάτρα η εικόνα που έχει και ο Ιατροδικάστής κ. Γκότσης επιβεβαιώνουν τις αρχικές εκτιμήσεις των γιατρών στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας για τα αίτια του θανάτου του παιδιού.

Να σημειωθεί πως το περιστατικό έχει βυθίσει στο πένθος το συνοικισμό "Παπακαυκά" στην Αμαλιάδα και έχει προκαλέσει θλίψη στην τοπική κοινωνία. Το βρέφος ήταν το δεύτερο παιδί οικογένειας τσιγγάνων μικροπωλητών.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...