Κυπελλούχος Ηλείας 2012-2013 ο ΠΦΟ Πανόπουλου (photos)

telikos1
Με γκολ του Σταύρου Γκέρτσου στο 85’ ΠΦΟ Πανόπουλου αναδείχτηκε απέναντι στον ΠΑΟ Βάρδας κυπελλούχος Ηλείας για τρίτη συνεχή χρονιά, σ’ έναν τελικό, που μπορεί να έλλειψε
το θέαμα, αλλά κατά τα άλλα ήταν πραγματική γιορτή για το ηλειακό ποδόσφαιρο.

Στο  Ενωσιακό της Σπιάντζας, λοιπόν, γράφτηκε μία ακόμη χρυσή σελίδα στην μικρή αλλά «πάμπλουτη» από τίτλους ιστορία της ομάδας της Ορεινής Ηλείας, η οποία φέτος κατακτά το νταμπλ, αφού έχει ήδη εξασφαλίσει και τον τίτλο του πρωταθλητή στο 6ο όμιλο της Δ’ Εθνικής.
Κι αν η αξία του ηττημένου, χαρίζει ακόμα μεγαλύτερη δόξα στο νικητή, τότε σίγουρα ο ΠΦΟΠ είναι άξιος κυπελλούχος, αφού στο δρόμο του βρέθηκε μία από τις ιστορικότερες ομάδες του νομού, ο ΠΑΟ Βάρδας, που παρότι αγωνίζεται σε μικρότερη κατηγορία, απέδειξε ότι φέρει βαριά φανέλα.
Άλλωστε, η «Μπάρτσα» πάλεψε τον αγώνα και κοίταξε στα μάτια έναν ανώτερο αντίπαλο και σίγουρα αξίζει πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθειά της.
Λίγες φάσεις…
Ο αγώνας σε γενικές γραμμές δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Ενδεικτικού αυτού οι ελάχιστες ευκαιρίες που σημειώθηκαν μπροστά από τις δυο εστίες. Μάλιστα στο α’ ημίχρονο ουσιαστικά καταγράφουμε μόλις μία αξιόλογη, που ήταν για τον ΠΦΟΠ, όταν στο 35’ από επικίνδυνη σέντρα σουτ του Φούφουλα, έδιωξε δύσκολα ο Τσάκωνας. Άλλωστε, η ομάδα του Λάκη Αθανασόπουλου είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων καθ’ όλη τη διάρκεια του α’ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη, ο ρυθμός ανέβηκε κάπως και το ματς απέκτησε περισσότερο ενδιαφέρον, με τις δυο ομάδες να εναλλάσσονται στην πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά με τον ΠΦΟΠ και πάλι να διατηρεί μια ελαφρά υπεροχή. Στο 62’ ο ΠΦΟΠ απείλησε, όταν από σέντρα του Παναγιωτόπουλου και προβολή του Γκέρτσου μπλόκαρε δύσκολα ο Τσάκωνας, ενώ στο 74’ ήταν η σειρά του ΠΑΟΒ όταν από φάουλ του Βαρβαρέσου μπλόκαρε ο Γερακάρης.
«Καθάρισε» ο Γκέρτσος
Κι ενώ ο χρόνος κυλούσε κι όλα έδειχναν ότι οι δυο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στην παράταση, στο 85ο λεπτό σε «γέμισμα» του Μοσχογιάννης ο Γκέρτσος πιάνει την κεφαλιά και μετά από ολέθριο λάθος του Τσάκωνα, στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, και μαζί όλο το Πανόπουλο στον έβδομο ουρανό!
Οι συνθέσεις
ΠΑΟ Βάρδας: Τσάκωνας, Πολίτης, Παναγόπουλος Καραχάλιος, Βραχνης, Τσουκαλάς, Σαρανταυγάς (83’ Παντελής), Μπισμπάρδης (46’ λτ Βαρβαρέσος), Καπατσούλιας, Γούρμος, Νικολετάκης.
ΠΦΟ Πανόπουλου: Γερακάρης, Παναγιωτόπουλος, Βατσής (56’ Δαλαβούρας), Μοσχογιάννης Θωνιάτης, Δημητρουλόπουλος, Φούφουλας (90+ Σίνος), Πουταχίδης, Γκέρτσος, Καραζανίδης (77’ Τσαντίλης), Αναμουρλίδης.
Μαρία Καραντώνη
Olimpiasports

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ