Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Ηλεία: Βαθμιαία μεταβολή του καιρού από την Τετάρτη – αναλυτική πρόγνωση


paloukiliveΜε ανοιξιάτικο καιρό, χωρίς βροχές και ήπιες θερμοκρασίες θα κυλήσει  και η Τρίτη 5/3.
Βαθμιαία μεταβολή από την Τετάρτη 6/3, με σημαντική ενίσχυση νοτιοανατολικών ανέμων, μεταφορά αφρικανικής σκόνης, θερμοκρασία σε αισθητή άνοδο και από την Πέμπτη 7/3 λασποβροχές.

Πάμε να δούμε τον καιρό αναλυτικά:

Την Τρίτη 5/3, περιμένουμε αίθριο καιρό, από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Η θερμοκρασία νωρίς το πρωί 5 με 6 και τοπικά +2 με +3 στα πεδινά και στα ορεινά +3 με +4, το μεσημέρι στους 17 με 18 στα πεδινά, 13 με 14 στα ορεινά. Άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς.

Την Τετάρτη 6/3, περιμένουμε αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία νωρίς το πρωί 7 με 8 στα πεδινά και στα ορεινά 5 με 6, το μεσημέρι στους 19 με 20, τοπικά 21 στα πεδινά, 14 με 15 στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο σε βαθμιαία σημαντική ενίσχυση, νοτιοανατολικοί, το βράδυ θα φτάνουν έως θυελλώδεις 8 μποφόρ.

Την Πέμπτη 7/3, περιμένουμε αυξημένες νεφώσεις, σκόνη, με τοπικές ασθενείς βροχές/λασποβροχές. Η θερμοκρασία νωρίς το πρωί 13 με 14 στα πεδινά και στα ορεινά 8 με 9, το μεσημέρι στους 17 με 18 στα πεδινά, 14 με 15 στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο νοτιοανατολικοί θυελλώδεις 8 και πιθανόν τοπικά πολύ θυελλώδεις 9 μποφόρ. Ισχυροί 6 έως σχεδόν θυελλώδεις 7 θα πνέουν στα χερσαία τμήματα.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, την Παρασκευή 8/3 και το Σάββατο 9/3, θα επικρατήσουν ανάλογες καιρικές συνθήκες, με τους ανέμους σε εξασθένηση και την θερμοκρασία σε άνοδο (19-20oC).

Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές προγνώσεις στο ilialive.gr. Παρακολουθήστε τον καιρό της χώρας μας, σε πραγματικό χρόνο, από 450 και πλέον μετεωρολογικούς σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα στο metar.gr.

Για το ilialive.gr πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...