«Συντετριμμένος» ο σερ Άλεξ

Δεν εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου μετά τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν έδωσε το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα της Μαν. Γιουνάιτεντ από τη Ρεάλ Μαδρίτης (1-2) και τον αποκλεισμό της. Ο βοηθός του, Μάικ Φέλαν, έκανε λόγο για απογοήτευση και οργή στις τάξεις της ομάδας για την αποβολή του Νάνι.

«Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση. Όλοι είναι συντετριμμένοι, ο σερ Άλεξ είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ο προπονητής και οι παίκτες μας ψάχνουν μία εξήγηση. Είναι ένα μείγμα οργής και απογοήτευσης. Λέει πολλά ότι ήρθα εγώ εδώ αντί για τον σερ Άλεξ. Η αποβολή του Νάνι άλλαξε τα πάντα και χάλασε το παιχνίδι», τόνισε και πρόσθεσε: «Είχαμε τον έλεγχο, είχαμε δημιουργήσει ευκαιρίες και ήμασταν μπροστά στο σκορ μέχρι εκείνο το σημείο. Μετά την αποβολή έγινε ένα διαφορετικό παιχνίδι. Είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις τη Ρεάλ όταν παίζεις με έντεκα παίκτες, πόσω μάλλον όταν μένεις με δέκα».

Για το γεγονός ότι ο Γουέιν Ρούνεϊ δεν ήταν στο βασικό σχήμα, είπε: «Έγινε για λόγους τακτικής. Όλοι οι παίκτες ήταν σε θέση να προσφέρουν, αλλά μετά από πολλή σκέψη η απόφαση ήταν να μείνει στον πάγκο».

Πηγή: sport-fm.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ