Ηλεία: Νερό πληρώνουν και νερό... δεν πίνουν στο Σκουροχώρι!



Ηλεία: Νερό πληρώνουν και νερό... δεν πίνουν στο Σκουροχώρι!Χωρίς νερό, παρόλο που πληρώνουν τους λογαριασμούς της ύδρευσης, βρίσκονται οι κάτοικοι στην περιοχή του Σκουροχωρίου, οι οποίοι σε καθημερινή βάση αναγκάζονται να αγοράζουν εμφιαλωμένο νερό για να πραγματοποιήσουν τις καθημερινές τους ανάγκες.


Στην πλειονότητά τους οι κάτοικοι του χωριού έχουν έλθει σε απόγνωση καθώς όπως αποκαλύπτουν στο patrisnews ακόμα αναμένουν το έργο του Ερυμάνθου το οποίο θα έπρεπε να έχει ήδη υλοποιηθεί και ολοκληρωθεί στην περιοχή τους.


Μάλιστα όπως αναφέρουν οι ίδιοι οι κάτοικοι, το νερό που βγαίνει στις βρύσες τους τα τελευταία χρόνια είναι ακατάλληλο όχι μόνο προς πόση αλλά δεν ενδείκνυται ούτε για καθημερινή χρήση στις δουλειές του σπιτιού, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα, εκατοντάδες ευρώ να σπαταλούνται σε μηνιαία βάση για την αγορά εμφιαλωμένων νερών από τα σούπερ μάρκετ.


«Εδώ έχουμε ένα πρόβλημα το οποίο είναι χρόνιο. Δεν μπορούμε να ρίξουμε ευθύνες στη δημοτική αρχή γιατί έχει κάνει προσπάθειες, έχουν γίνει κάποιες γεωτρήσεις οι οποίες δυστυχώς βγάζουν νερό ακατάλληλο. Η τελευταία γεώτρηση που έχει και βάθος βγάζει ένα νερό γεμάτο σκουριά. Θέλουμε μια λύση.Δεν υποφέρεται αυτή η κατάσταση. Πλένουμε τα χέρια μας και μαυρίζουν από το νερό. Δεν μπορούμε ούτε να πλύνουμε τις αυλές των σπιτιών», αναφέρει ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Σκουροχωρίου, Γιάννης Σιδηροκαστρίτης.


ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ
giakoumelou@gmail.com
patrisnews.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ