Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Ο ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΟΧΩΡΙΤΩΝ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΩΝ ΗΛΕΙΑΣ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙ...











Χθες Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013 στο κέντρο {{ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ}},Ο Σύλλογος  Νεοχωριτών Μυρτουντίων Ηλείας εν Αθήναι πραγματοποίησε την ετήσια χοροεσπερίδα του καλώντας όλους τους συχωριανούς μόνιμους κατοίκους Αθηνών ,να παρευρεθούν και  να γλεντήσουν όλοι μαζί .


Οι συχωριανοί όχι μόνο παρευρέθηκαν αλλά γλέντησαν και είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν να θυμηθούν πολλά και όπως θα δείτε στις φωτογραφίες το γλέντησαν πάρα πολύ γιατί όπως φαίνεται το είχαν μεγάλη ανάγκη .
Το ΔΣ του συλλόγου έκανε ότι ήταν δυνατόν να συγκεντρώσει όσο περισσότερους συχωριανούς και το κατάφερε σε μεγάλο βαθμό,λειτούργησε συλλογικά  και δουλεύοντας όλοι μαζί κατάφεραν να και να διατηρήσουν τον επίπεδο του συλλόγου , αρκετά υψηλό.
Προσκάλεσαν όλοι μαζί όλα τα εγγεγραμμένα μέλη αλλά και ενημέρωσαν ότι καλό θα ήταν να έρθουν και οι φίλοι τους και ας μην έχουν σχέση με  το χωριό μας .
Έψαξαν και βρήκαν συχωριανούς που ζούσαν στην Αθήνα και δεν ήταν δυνατόν μέχρι στιγμής να εντοπιστούν να γραφτούν ως μέλη και να δεθούν στην οικογένεια του συλλόγου ...Ήρθαν άνθρωποι που αποτέλεσαν μεγάλη έκπληξη , αλλά και πραγματική ευχαρίστηση για όλους τους συχωριανούς .
Άνθρωποι και ο σύλλογος τους έχει ανάγκη αλλά και οι υπόλοιποι συχωριανοί την ανάγκη να βρεθούν όλοι μαζί .
Όλα αυτά ,η συλλογική δουλειά του συλλόγου ανεξαιρέτως της θέσης που έχει ο καθένας στον σύλλογο ,η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου ,η ανταπόκριση των νέων μελών και κυρίως νέων ανθρώπων που ήρθαν στην εκδήλωση δίνουν ένα μεγάλο μήνυμα αισιοδοξίας για τον σύλλογό μας ,για τους συχωριανούς μας και κυρίως ένα μεγάλο μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης μεταξύ των συχωριανών μας.
Την εκδήλωση του συλλόγου μας τίμησαν με την παρουσία τους
οι Κοι ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ βουλευτής ΝΔ Ν.ΗΛΕΙΑΣ 
ΨΥΧΟΓΙΟΣ .Π.ΝΙΚΟΛΑΟΣ πρόεδρος τοπική κοινότητας ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ πρόεδρος συλλόγου Λεχαινιτών Αθήνας 
καθώς επίσης και άλλα επίσημα πρόσωπα.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε το κέντρο γέμισε ΝΙΧΩΡΙΤΕΣ και όχι μόνο και η ετήσια χοροεσπερίδα μας ξεκίνησε .
Ο νέος και αξιόλογος πρόεδρος του συλλόγου μας Κος ΖΩΗΣ ΖΟΡΜΠΑΣ ,η πεπειραμένη Αντιπρόεδρος μας Κα ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΑΣΗΜΙΝΑ ,η γραμματέας μας και γεμάτη εμπειρία  Κα ΣΟΥΛΑ
ΑΡΒΑΝΙΤΗ η ταμίας Κα ΑΥΓΟΥΛΑ ΓΙΑΝΝΑ ,η έφορος Κα ΝΤΑΝΑ ΚΟΥΤΟΥΛΑ ,και τα τακτικά μέλη Κοι ΚΟΛΛΙΑΣ ΝΙΚΟΣ και ΣΤΡΙΓΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ....τα είχαν όλα έτοιμα και ...ΑΨΟΓΑ και κανείς δεν έμεινε δυσαρεστημένος ...

Όλοι μαζί δούλεψαν και κατάφεραν πολλά γιατί μόνο όταν ο σύλλογος είναι ενωμένος και τα μέλη του εργάζονται συλλογικά μπορούν να καταφέρουν πάρα πολλά .!!!!!!

Ο πρόεδρος Κος ΖΟΡΜΠΑΣ ΖΏΗΣ παίρνοντας τον λόγο ευχαρίστησε όλους όσους ήρθαν και τίμησαν με την παρουσία τους τον σύλλογο και την εκδήλωσή του και υπενθύμισε ότι όλα τα εγγεγραμμένα μέλη είναι ο αρωγός της προσπάθειας του συλλόγου και με την συμβολή του καθενός μας προσπαθούμε και συμβάλουμε στην βοήθεια προς τους συχωριανούς μας και το χωριό μας .

Ευχαρίστησε τον πρώην πρόεδρο του συλλόγου Κο ΣΤΡΙΓΑ ΙΩΑΝΝΗ για την βοήθεια του στον σύλλογο υπενθύμιζοντας σε όλους ότι χάρη στην δική του προσπάθεια επαναλειτούργησε ο σύλλογος
Ευχαρίστησε όλα τα μέλη του ΔΣ για την αρκετά επίπονη προσπάθεια που κατέβαλαν έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί  η εκδήλωση .
και το γλέντι ξεκίνησε ...
 Το τι ακολούθησε δεν είχε προηγούμενο ..μεγάλο κέφι και τρελό ξεφάντωμα ήταν κάτι που το είχαμε ανάγκη όλοι μας !!!!!
Την φωτογράφιση την είχε αναλάβει ένας εξαίρετος ΝΙΧΩΡΙΤΗΣ και νέος στην ηλικία 
ο ΝΙΚΟΣ  ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ γιος του Τάκη και της Σούλας Αρβανίτη ...ο οποίος σπουδάζει την τέχνη της φωτογραφίας και από τι φαίνεται τα πάει εξαιρετικά...!!!!
( Εκτός απροόπτου θα δημοσιευτούν οι φωτογραφίες όλων όσων διασκέδασαν χθες μαζί μας και θα διατεθούν κατά παραγγελία ..)
Διασκεδάσαμε και ξεφαντώσαμε γιατί το είχαμε ανάγκη ,πόσο μάλιστα όταν βρεθήκαμε όλοι μαζί οι συχωριανοί ...
Στο τέλος εκδήλωσης (περίπου 05:00 πμ) όλοι έφυγαν  ευχαριστημένοι ...
Εμείς αυτό που θα πούμε και πιστεύουμε όλοι θα πρέπει να το πουν είναι  ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ΔΣ του συλλόγου που μας χάρισε αυτήν την υπέροχη  βραδιά ..
Αυτό το δηλώνουν και οι φωτογραφίες  φωτογραφίες και τα video ..
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.

















































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...