Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

«Επεισοδιακή» συνεδρίαση στο δημοτικό συμβούλιο Ανδραβίδας - Κυλλήνης


«Επεισοδιακή» συνεδρίαση στο δημοτικό συμβούλιο Ανδραβίδας - ΚυλλήνηςΚατά πλειοψηφία εγκρίθηκαν στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ανδραβίδας Κυλλήνης το Τεχνικό Πρόγραμμα των έργων και ο Προϋπολογισμός του 2012, σε μία «επεισοδιακή» συνεδρίαση που σημαδεύτηκε από την αποχώρηση των παρατάξεων της αντιπολίτευσης και των ανεξάρτητων συμβούλων και το πεντάλεπτο διάλλειμα που κράτησε...
σχεδόν μια ώρα, μέχρι να «επιστρέψουν» σύμβουλοι από την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης, προκειμένου να μην αναβληθεί η συνεδρίαση για την ψήφιση του προϋπολογισμού!





Η συνεδρίαση ξεκίνησε με την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης να δηλώνει ότι αποχωρεί από την διαδικασία, ενώ ακολούθησε έντονη κριτική της Δημοτικής Αρχής από τους συμβούλους της ελάσσονος αντιπολίτευσης και τον εκπρόσωπο των ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων.
Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου αναλύθηκε πλήρως η έννοια της λέξης «αερολογία», ενώ η συζήτησε κινήθηκε πάρα πολλές φορές? επί προσωπικού!
Το Τεχνικό Πρόγραμμα του δήμου «πέρασε» με 11 θετικές ψήφους και 8 αρνητικές, με τον ανεξάρτητο Δημοτικό Σύμβουλο Χρήστο Παλαιολόγο να ψηφίζει ναι, ενώ κατά την ψηφοφορία του Προϋπολογισμού οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι της μείζονος αντιπολίτευσης? ξανααποχώρησαν,  με το θέμα να λαμβάνει 12 θετικούς ψήφους από τους εναπομείναντες συμβούλους  της συμπολίτευσης!
Αναλυτικό ρεπορτάζ από την «επεισοδιακή» συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ανδραβίδας ? Κυλλήνης στο αυριανό φύλλο της εφ. «Πατρίς»!
Στάθης Πουλιάσης
(Stathispatris@Yahoo.com)
patrisnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...