Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

ΗΛΕΙΑ: ..O ΚΑΙΡΟΣ


metavoli_Πιθανές τοπικές βροχές το πρωί της Παρασκευής. Ανοιξιάτικος ο καιρός το Σαββατοκύριακο με την θερμοκρασία σε άνοδο.


Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής διαθέσιμα στοιχεία, την Δευτέρα 25η Μαρτίου, θα πρέπει να μας επηρεάσει μια αξιόλογη ατμοσφαιρική διαταραχή, με βροχές καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους. Σε νεότερες προγνώσεις θα δούμε αναλυτικά κατά πόσο θα δημιουργήσει προβλήματα στις εορταστικές εκδηλώσεις της Εθνικής Επετείου. Πάντως, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής διαθέσιμα στοιχεία, το πρώτο μισό της ημέρας θα πρεπει να κυλήσει με ζεστό και ανεμώδη καιρό, με το δεύτερο μισό να αναμένονται φαινόμενα, βροχές καταιγίδες κτλ. Φυσικά, θα περιμένουμε τα νεότερα δεδομένα για να μιλήσουμε με σχετική ασφάλεια.

Πάμε να δούμε τον καιρό αναλυτικά: Την Παρασκευή 22/3, περιμένουμε το πρωί αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα για λίγες τοπικές βροχές. Λίγες νεφώσεις για το υπόλοιπο της ημέρας. Η θερμοκρασία νωρίς το πρωί 8 με 9 στα πεδινά και στα ορεινά 6 με 7, το μεσημέρι στους 17 με 18 στα πεδινά, 12 με 13 στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο βορειοδυτικοί έως ισχυροί 6 μποφόρ.

Το Σάββατο 23/3, θα επικρατήσει ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία νωρίς το πρωί 7 με 8 στα πεδινά και στα ορεινά 5 με 6, το μεσημέρι στους 17 με 18 στα πεδινά, 14 με 15 στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο ασθενείς μεταβλητοί.

Την Κυριακή 24/3, περιμένουμε αραιές νεφώσεις και σκόνη. Η θερμοκρασία νωρίς το πρωί 7 με 8 στα πεδινά και στα ορεινά 5 με 6, το μεσημέρι στους 21 με 22 στα πεδινά, 17 με 18 στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο νοτιοανατολικοί σε βαθμιαία ενίσχυση από το μεσημέρι σε σχεδόν θυελλώδεις 7 έως θυελλώδεις 8 μποφόρ.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, την Δευτέρα 25η Μαρτίου, θα πρέπει ο καιρός να επιδεινωθεί με αρχικά θυελλώδεις νοτιάδες που θα εκτοξεύσουν την θερμοκρασία, πρόσκαιρα, σε υψηλά επίπεδα 24-25oC και στην συνέχεια θα ακολουθήσουν βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας.

Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές προγνώσεις στο ilialive.gr. Παρακολουθήστε τον καιρό της χώρας μας, σε πραγματικό χρόνο, από 450 και πλέον μετεωρολογικούς σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα στο metar.gr.

Για το ilialive.gr πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...