Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Ηλεία: Επιστρέφουν οι θυελλώδεις νοτιοανατολικοί και η σκόνη την Παρασκευή – αναλυτική πρόγνωση



skonoulaΒελτιωμένος καιρός θα επικρατήσει και σήμερα στην Ηλεία. Επιστρέφουν οι θυελλώδεις νοτιάδες σήμερα Παρασκευή, εκτοξεύοντας τον υδράργυρο στους 25 με 26 βαθμούς Κελσίου, ενώ θα μεταφέρουν εκ νέου σκόνη από την Αφρική. Εξασθένηση των ανέμων το Σάββατο. Από την Κυριακή, βαθμιαία, ο καιρός θα αλλάξει, με πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές βροχές, φαινόμενα τα οποία θα γίνουν περισσότερα τις πρώτες ημέρες της νέας εβδομάδας.

Πάμε να δούμε τον καιρό αναλυτικά: Την Παρασκευή 5/4, περιμένουμε νέα μεταφορά σκόνης από την Αφρική και αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία, το πρωί στους 9 με 10oC στα πεδινά, 6 με 7oC στα ορεινά, το μεσημέρι σε αισθητή άνοδο στους 24 με 25oC, πιθανόν τοπικά 26oC στα πεδινά, 19 με 20oC στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο νοτιοανατολικοί με γρήγορη ενίσχυση σε σχεδόν θυελλώδεις 7 και πιθανόν θυελλώδεις 8 μποφόρ. Έως θυελλώδεις 8 μποφόρ θα ενισχυθούν και στα χερσαία τμήματα. Εξασθένηση από το βράδυ.

Το Σάββατο 6/4, περιμένουμε αίθριο καιρό το πρωί, αυξημένη συννεφιά για το υπόλοιπο της ημέρας. Η θερμοκρασία, το πρωί στους 14 με 15oC στα πεδινά, 10 με 11oC στα ορεινά, το μεσημέρι στους 23 με 24oC, πιθανόν τοπικά 25oC στα πεδινά, 21 με 22oC στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο ασθενείς μεταβλητοί.

Την Κυριακή 7/4, συννεφιά νωρίς το πρωί, κατα περιόδους τοπικές ασθενείς βροχές για το υπόλοιπο της ημέρας. Η θερμοκρασία, το πρωί στους 13 με 14oC στα πεδινά, 10 με 11oC στα ορεινά, το μεσημέρι στους 20 με 21oC στα πεδινά, 16 με 17oC στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο ασθενείς μεταβλητοί, από το βράδυ βορειοδυτικοί μέτριοι 4 με 5 μποφόρ.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...