Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Πρωταθλητής στο βόλεϊ ο Ολυμπιακός


Οι ερυθρόλευκοι νίκησαν τον γενναίο Παμβοχαϊκό

Τι κι αν ο Παμβοχαϊκός έκανε το break στο πρώτο ματς της σειράς των τελικών; Το μόνο που πέτυχε ήταν να καθυστερήσει την απονομή του πρωταθλητή. Ο Ολυμπιακός «έσπασε» την έδρας της ομάδας από το Βραχάτι δύο φορές, επικράτησαν με 3-0 σετ και κατέκτησαν το 26ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους. Εκτός αυτού, μετά την κατάκτηση του League Cup και του Κυπέλλου, οι Πειραιώτες έκαναν το treble δικαιολογώντας απόλυτα τον τίτλο του φαβορί σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Παμβοχαϊκός στην αρχή κατάφερε να ακολουθήσει τον ρυθμό του Ολυμπιακού αλλά όταν οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν στροφές τότε όλα τελείωσαν! Με πολύ καλό μπλοκ, με σωστές επιλογές στην επίθεση και σωστή διαχείριση, οι παίκτες του Δημήτρη Καζάζη κατάφεραν να κάνουν ένα σερί 9-0 και μετά να κατακτήσουν σχετικά εύκολα το πρώτο σετ με 25-17, έχοντας τους Κοκκινάκη και Γιορντάνοφ πρωταγωνιστές.

Με τον ίδιο αέρα που τελείωσε το πρώτο σετ, με τον ίδιο ξεκίνησε ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη του Παμβοχαϊκού και βρέθηκαν μπροστά στο σκορ σχεδόν σε όλη την διάρκεια του δεύτερου σετ. Μέχρι που οι παίκτες του Ζαλμά βελτίωσαν την υποδοχή τους και το μπλοκ και πήραν κεφάλι 21-20. Όμως υπολόγισαν χωρίς τους ξενοδόχους Γιορντάνοφ, Χριστοφιδέλη και Σμαραγδή που πήραν στις πλάτες τους τον Ολυμπιακό και τελικά έκαναν το 2-0 στα σετ, κερδίζοντας το δεύτερο με 25-23.

Ο Παμβοχαϊκος τα έδωσε όλα στο δεύτερο σετ και δεν είχε ψυχολογία να αντιδράσει στο τρίτο. Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλύτερος σε όλους τους τομείς και δεν συνάντησαν καμία δυσκολία να πάρει το τρίτο σετ και να στεφθεί πρωταθλητής για 26η φορά στην ιστορία του.


Τα σετ: 17-25, 23-25, 14-25

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...