Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Ηλεία: Ήπιος καιρός την νέα εβδομάδα αναλυτική πρόγνωση

astath

Η νέα εβδομάδα θα κυλήσει με ήπιο, ανοιξιάτικο, καιρό.

Πάμε να δούμε τον καιρό αναλυτικά:



Την Δευτέρα 15/4 περιμένουμε λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Το μεσημέρι οι νεφώσεις θα πυκνώσουν στα ορεινά του νομού, με υπαρκτή πιθανότητα να δώσουν τοπικές μπόρες στα νοτιοανατολικά. Η θερμοκρασία, το πρωί στους 12 με 13oC στα πεδινά, 9 με 10oC στα ορεινά, το μεσημέρι στους 21 με 22oC στα πεδινά, 17 με 18oC στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο βορειοδυτικοί έως ισχυροί 6 μποφόρ.

Από την Τρίτη 16/4 έως και το τέλος της εβδομάδας Παρασκευή 19/4, θα επικρατήσει ηλιοφάνεια, με λίγες νεφώσεις τις μεσημεριανές ώρες στα ορεινά. Η θερμοκρασία, το πρωί κατα μέσο όρο στους 11 με 12oC στα πεδινά, 7 με 8oC στα ορεινά, το μεσημέρι στους 21 με 22oC στα πεδινά, 17 με 18oC στα ορεινά. Άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί γενικά ασθενείς.

Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές προγνώσεις στο ilialive.gr. Παρακολουθήστε τον καιρό της χώρας μας, σε πραγματικό χρόνο, από 460 και πλέον μετεωρολογικούς σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα στο metar.gr.

Για το ilialive.gr πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...